Alles is heerlijk vers, wordt netjes aangeleverd, kwaliteit is erg goed, goede aankleding en alles wordt ook weer netjes opgehaald.
Geweldige service
Lekkere BBQ en goede service
Snelle service op korte termijn.
Jullie hebben al diverse keren bij de boulesclub een buffet verzorgd en de mensen waren iedere keer zeer tevreden. Ik geef kaartjes van jullie mee als iemand een partij af komt spreken, zodat ze weten waar ze terecht kunnen.
blij dat ik kennis heb mogen nemen van jullie bedrijf Ga zo door
Persoonlijke aandacht
Was echt goed iedereen riep erover
Afspraken worden nagekomen. Wijzigingen in de bestelling worden direct aangepast en de herziene versie wordt meteen gemaild. Hele goede kok! Maar ja, hij gaat weer voor een half jaar naar Thailand . ;-) De factuur snel, bij ons ook snel af te handelen.
Kwaliteit - prijs verhouding is in verhouding , en je wordt ''ont zorgt'' en je eet van een ''echt'' bord met ''echt'' bestek.
Het was allemaal weer goed geregeld, alles voldoende, en lekker.
Daar ik u bedrijf kende van de buffetten bij de G.V.T. en bij familie waar het goed verzorgt was . Heb ik voor onze familiedag gekozen voor Wolfs Catering.
de communicatie is makkelijk en ongedwongen. buiten de verschillende opties en het brede assortiment om uit te bestellen is ook het advies en de suggesties bij bijzondere voeding een heel sterk punt. bij levering een compleet verzorgd buffet. top gedaan weer.
Al jaren maken wij graag gebruik van de producten en service van de Catering. Het is gewoonweg goed. Op al onze feestjes hebben we steeds een positieve feedback gekregen van onze gasten. We geven dan ook graag jullie adres door.
flexibel toen we vroegen een beetje eerder dan oorspronk tijdstip te leveren.
Goedt
Ik denk dat wij dat hierboven al voldoende aangegeven hebben.
het was weer goed