altijd top !
1 week voor kerst konden we nog reserveren. Telefoon werd 's avonds opgenomen en we werden erg vriendelijk te woord gestaan. Medewerker wist welke ingrediënten er in de gerechten zaten. Dit vroegen we ivm allergie oudste zoon. Het buffet was heerlijk en het was mooi gespresenteerd op het dienblad.
Zag er heel goed uit. Mooie uitstraling. En het voornaamste . Het smaakte heerlijk. Groetjes Toine.
Buffet was zeer goed verzorgd. Volgend jaar geen broodjes eisalade, die zijn praktisch allemaal blijven liggen.
Wij zijn zeer tevreden over de samenstelling en het gesprek om tot een goed resultaat te komen kennis en ervaring stellen klanten op prijs. houden zo, en bedankt voor de goede zorgen.
Zeer goede service en kwaliteit, aan te bevelen aan andere
Geen punten van kritiek.
Al een paar jaar verzorgt Wolfs onze bedrijfs-BBQ altijd van goede kwaliteit en ze houden zich perfect aan de afspraken.
KIpsate en Babi pangang uitstekend carpatio lekker toetjes prima
Goede service, heldere communicatie, lekker eten.
zoals reeds telefonisch gezegd was dit voor ons bedrijf een eerste kennismaking maar echt 100% geslaagd
het was erg goed verzorgt en erg lekker