Zowel wij als onze gasten waren bijzonder te spreken over het luxe buffet; het heeft ons feestje tot een succes gemaakt.
Mijn gasten en ik waren erg tevreden en hebben lekker gegeten van het luxe hapjes buffet!
Alles was keurig netjes verzorgd en iedereen heeft er heerlijk van gegeten. Het was ook meer dan genoeg.
We hebben een top feest gehad. Alles was keurig verzorgd en volgens afspraak geleverd. Super!
Leuk contact, goede service en heerlijk eten !
Door de ca****** was de verjaardag top! Goed gepresenteerd, prima kwaliteit en precies volgens afspraak.
super tevreden maar al vaker bestellingen gehad dus als je eenmaal tevreden bent wil je niet anders meer .... super dus !!! ga zo door
denken mee met de klant
Op rolletjes geregeld zonder enige minpunten.
Goede kwaliteit.
Al jaren een zeer goede kwaliteit.
ALLES VAS NAAR WENS EN ONZE GASTEN WAREN GEWELDIG TEVREDEN EN VONDEN HET SUPER
wij vinden het ideaal,we bestellen halen het op en iedereen geniet.en het is allemaal van ontzettend goeie kwaliteit.
Alles lekker vers
Mijn email met bestelling bleek niet ontvangen te zijn. Gelukkig heb ik persoonlijk contact opgenomen. Hoewel dit korte tijd voor de feestdagen was, is mijn bestelling toch doorgegaan. Zelfs een speciaal dieet voor 1 persoon waarvoor nog extra gecommuniceerd is. Hartelijk dank. De huzarensalade was dit jaar weer bijzonder smakelijk (wij willen dit nooit te zuur).