In alle opzichten zeer goed, complimenten

Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed. Afspraken worden perfect nagekomen. Service is van grote klasse. Complimenten !

voortreffelijk

goede service,prima kwaliteit

Heerlijk buffet

Mooi buffet, was heerlijk!

conform afspraak met goede kwaliteit vlees

zie titel

Heerlijke barbecue gehad.

Heerlijk vlees en vis. Keurig verzorgd. Super service. All inclusive, dus zelf geen afwas doen of barbecue schoonmaken. Al vaker besteld en altijd tóp!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles zoals besproken afgewerkt. Zag er bijzonder verzorgd uit.

Prima verzorgd buffet.

Een tafelbuffet voor 6 personen besteld. Van alles was er meer dan voldoende. Het werd op het afgesproken tijdstip netjes geleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is prima, ook wordt er meegedacht. Een cateraar om te onthouden.

Prima service, komen afspraken na

Vlug geregeld. Snelle offerte. Alles zoals was afgesproken. Prima prijs/kwaliteit verhouding Aandachtspunt bij warm weer kan er misschien iets gedaan worden bij een buffet om de gerechten koel te houden. Dat moesten we nu zelf regelen.

Prima verzorgd buffet. Alles op tijd geleverd en geregeld

Mediterrane buffet was goed verzorgd. Smaakte prima en ruim voldoende.

Kwaliteit was weer voortreffelijk

Toch wel wat bemerkingen: Bestek was niet erg netjes (zelf opnieuw afgewassen.) Te weinig tangen voor de BBQ 2 op 14 personen is krap, een tang om het vlees van de schalen te halen zou ook makkelijk zijn. Ontstekers BBQ werken niet meer, geen probleem maar hij had het even aan kunnen geven. Neem niet weg dat het weer lekker was hoor!

De afspraken zijn uitstekend nagekomen en kwaliteit en kwantiteit was prima. We zijn erg tevreden en onze gasten waren dat ook.

Supervers en mooi assortiment aan vlees

Democratisch met alle collega's een 8

Fijne verjaardag gehad dankzij Wolfs catering

OP zondagmiddag op de afgesproken tijd werd keurig de bestelde barbecue met glazen, tafel en statafels geleverd. Ruim voldoende eten, goede kwaliteit vless en heerlijke salades. Ik kreeg van al mijn gasten de complimenten voor de goed verzorgde barbecue. Echt een aanrader en volgend jaar weer;-)

Erg klantgericht.

Reageren snel op gestuurde mail, op afgesproken tijdstip is er netjes geleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

alles was uitstekend en heeeeel lekker

Gevraagd naar meerdere bbq tangen en veranderen van gerechten is geen probleem En het lekkerste in de omtrek

Goede service en en vers bereid eten

De twee soorten tagliatelle in roomsaus zagen er niet meer zo smakelijk uit; het was allemaal aan elkaar geplakt. Wellicht kiezen voor een ander soort pasta en een wat minder dikke saus. De salade was geen salade Caprese want die bestaat uit alleen tomaat, mozzarella en basilicum. In jullie salade zaten allerlei andere groenten en een dressing die er niet bij hoort. Jammer.

De catering die wij hadden besteld was zeer goed. Zowel de hapjes als de koffietafel. Van alles was er voldoende. Ook de communicatie was zeer goed.

Erg van genoten!

Super geregeld en flexibel in afspraken waarin ook meedenkend! Erg goed vlees en vis en super lekkere bijgerechten.

Een zeer tevreden klant

Ik vond het ruim voldoende en lekkere producten en zeer netjes op gediend , tis voor herhaling vatbaar

Aanrader!

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten, de hoeveelheid en de vriendelijke service! Het was allemaal top.

Geweldige BBQ

Goed vlees geen AZ fabrieks spul. Kwaliteit en dat proef je. Heerlijke salades , vers, geen standaardspul en meer dan genoeg. Op tijd gebracht bij onze groepsaccomodatie en spullen volgende dag ook weer netjes opgehaald.

Wij zijn erg content over de gemaakte afspraken.

Bedrijf komt gemaakte afspraken helemaal na. Zowel wat kwaliteit en tijdsafspraak. Het vooraf besprokene is prima nagekomen. Voor ons was het de tweede keer dat we met Wolfs in zee zijn gegaan en zouden het zeker bij een volgende gelegenheid weer doen.

Goede kwaliteit

Lekker eten van goede kwaliteit Voor elke gelegenheid aan te raden.

geweldige service

u betaald..u bent de baas. u besteld wat u wilt, in ons geval geen varkensvlees en perfect geregeld. dikke 10 voor Wolfs

uitstekend

Wolfs heeft een BBQ verzorgd voor 15 personen. Zowel service en communicatie waren Prima

Berkelseweg 10

5056HZ Berkel-enschot