Uitmuntend!!!!

Ik als conciërge heb Wolfs catering in mijn eindejaarslijstje staan ze bezorgen buffet van a tot z. Voor ieders wat wils zit erbij dik tevreden al 7 jaar op rij !!

Top bedrijf

Een top cateringbedrijf. Zeer vriendelijk en correct. Denken mee met de invulling van de behoefte.

Van het eten zelf tot de service, alles perfect!

Al meermaals cateringdiensten afgenomen bij Catering Wolfs en nog nooit teleurgesteld! Vooral met onze bruiloft. We zijn overspoeld door complimenten over het eten door onze gasten. Dit maakt voor ons het verschil op de mooiste dag van ons leven.

Het eten was voortreffelijk. Iedereen riep erover. Netjes op tijd en warm afgeleverd.

perfect

alles was netjes geregeld en geserveerd, was perfect in orde. iedereen was zeer tevreden.

i

Alles geweldig geregeld en prijs kwaliteit. Super goed.

In één woord, Fantastisch!

Wij hadden een heerlijk Oosters buffet. Prima service, afspraken werden keurig nagekomen. Heerlijk eten, echt een aanrader!

We hebben een ontzorgde bbq gehad.

Catering Wolfs biedt voor iedereen wat wils. Is compleet in alles, van vlees, vis tot vegetarisch en servies bbq gasfles tot leveren en weer ophalen. Een cateraar die aantebevelen is!

Heel goed

Heel correct vriendelijk netjes vanaf bestellen tot en met het bezorgen van een heel mooi verzorgd lekker Italiaanse buffet

Goede service, heerlijk eten. Top

Alles uitstekend verzorgd en het buffet was heerlijk. Bedankt.

Prima goed verzorgd en lekker Italiaans buffet gehad!

Prima kwaliteit, goede communicatie, vrienel Jo personeel

De hapjes waren uitstekend.

Goede kwaliteit en keurig verzorgd

alleen maar positieve reacties van de gasten!

Totaal ontzorgd

Catering Wolfs zorgde ervoor dat ons feest tot in de puntjes geregeld was. Afspraken worden nagekomen zoals besproken. Geen zorgen, geen stress

Erg goede kwaliteit voor een goede prijs

Los van wat er op internet staat leveren ze prima maatwerk conform klantbehoefte en denken graag met je mee. Dankzij het maatwerk hadden we een super geslaagd personeelsbestand.

Het was weer prima!

Al een paar keer iets besteld bij Wolfs, en dat was zeer goed bevallen. Deze keer een borrelgarnituur bij ze besteld, en ook dat was weer heerlijk! Alles werd aangeleverd in een koelbox wat als zeer handig werd ervaren Het werd bezorgd op exact de afgesproken tijd Ze komen sowieso altijd hun afspraken na, en denken heel goed met je mee. Kortom: iets te vieren of gewoon zo maar, Wolfs is een echte aanrader!!

Formidabel

Wij hadden een Bourgondiesch buffet en het was toppie. Na het feest ook heel veel reacties gehad van het heerlijke eten.

Goed eten met uitstekende service

Ze hebben aan een woord genoeg

Prima service en erg lekker, bovendien mooi geserveerd

Blij dat ik jullie heb ontdekt. Vriendelijk en de bestelling mocht ook per telefoon, een stuk persoonlijker en makkelijker voor een digibeet. Alles verliep zoals afgesproken en wij zijn dik tevreden met de kwaliteit. Ik zou zeggen graag tot de volgende keer (hopelijk snel, want dan hebben we weer iets te vieren).

lekker, goed verzorgd

zie boven

Erg lekker

Bij een volgende gelegenheid gaan we zeker weer bij jullie bestellen.

Uitstekende hapjes, uitstekende service

Goed verzorgd buffet

Wordt keurig op tijd bezorgd en alle spullen weer opgehaald. Net als vorig jaar hadden we het Lage Landen buffet. Helaas werd vorig jaar de salade amper gegeten. Die konden we toen weggooien. In goed overleg hebben we dit een vers gesneden fruitsalade gekregen. En die is wel op gegaan.

Lekker en goede verzorging

Goede service en heerlijk eten

Was weer een dikke prima top

Alles goed geregeld , goede kwaliteit eten en service

Berkelseweg 10

5056HZ Berkel-enschot