Geweldig verzorgd ,Ofantastisch

In één woord geweldig, top buffet .

Heerlijk buffet ontvangen en alles volgens afspraak geleverd en opgehaald

Bestelling van ons kerstdiner (20 personen) zeer soepel verlopen via de website en/of e-mail. Was goed verzorgd en erg lekker. Hetgeen afgesproken was qua levering en ophalen nagekomen. Super

Heerlijke gerechten

Heerlijk eten!

Het tafelbuffet was weer heerlijk! Goed verzorgd altijd top.

Als je zelf niet de keuken in wilt dan ga je gewoon naar catering Wolfs!

Goed verzorgd en voldoende

Ik bestelde een tafel buffet en die was goed verzorgd en voldoende voor de 4 personen. Zeker voor herhaling vatbaar

Bijzonder goed.

Het buffet wordt goed verzorgd opgediend op een plank. Heel smakelijk. Duidelijke website. Klantvriendelijk.

Tongstrelende gerechten!

Al 2 keer de tafelplank besteld. Keurig verzorgd en voor iedereen wat wils! Ook de bijbestelde warme gerechten vielen in de smaak. Onze kleinkinderen hebben gesmuld van de gehaktballetjes in satesaus!

Het was weer erg lekker en goed verzorgd.

We konden het bestelde eten ophalen op de dag dat we het nodig hadden. Alles zag er keurig netjes uit. Het was niet als het jaar ervoor heerlijk. De borg werd een dag later weer keurig netjes teruggestort. Het is een aanrader

Het was heel erg lekker

Het was lekker mijn gasten waren allemaal heel erg tevreden. Ook.het ophalen met de kerst was zeer goed geregeld

Toppy

Alles weer goed geregeld geen negatieve woorden. Het afhalen liep op rolletjes

Altijd goed!!!

Prima kwaliteit-prijsverhouding. Alles vers en bereid tot meedenken. Top bedrijf

prima kwaliteit en groote

goed geregeld ook mbt ophalen en plank retour

Het was goed, maar niet geweldig

Vanaf de bestelling op de site konden wij niet zien, hoe groot de porties zouden zijn. Wellicht iets minder keuzes en grotere porties, dan heeft iedereen een deel en hoeft niet iets anders te kiezen.

Uitstekend!

Uitstekend goed geholpen!

Prima service Heerlijk eten

Met kerst heerlijke borrelplank en warme vleesgerechten !

Alles netjes verzorgd en lekker

Lekker

Het eten erg lekker en zeker een reden om het nog een keer te bestellen.

Pima service en alle afspraken nagekomen

Prima, met tevreden gasten.

Gewoon weg fantastisch en lekker.

Al het eten was lekker , genoeg en super makkelijk.

Uitmuntend!!!!

Ik als conciërge heb Wolfs catering in mijn eindejaarslijstje staan ze bezorgen buffet van a tot z. Voor ieders wat wils zit erbij dik tevreden al 7 jaar op rij !!

Top bedrijf

Een top cateringbedrijf. Zeer vriendelijk en correct. Denken mee met de invulling van de behoefte.

Van het eten zelf tot de service, alles perfect!

Al meermaals cateringdiensten afgenomen bij Catering Wolfs en nog nooit teleurgesteld! Vooral met onze bruiloft. We zijn overspoeld door complimenten over het eten door onze gasten. Dit maakt voor ons het verschil op de mooiste dag van ons leven.

Het eten was voortreffelijk. Iedereen riep erover. Netjes op tijd en warm afgeleverd.

perfect

alles was netjes geregeld en geserveerd, was perfect in orde. iedereen was zeer tevreden.

i

Alles geweldig geregeld en prijs kwaliteit. Super goed.

Berkelseweg 10

5056HZ Berkel-enschot