Ik zeer zeker goed geholpen.
Het onderzoek door de schade-expert heb ik als zeer prettig ervaren. Een beleefde, vriendelijke en geïnteresseerde medewerker.
Na schade melding snel opgepakt en snel de schade uitbetaald.
Een aanvulling op de schademelding is niet afgehandeld en ik wacht nog steeds op een aanvullende vergoeding!
EVR is mij zeer behulpzaam geweest in het traject met schade taxateur en wrak opkoper.
uitstekend
Zeer prettige afhandeling van onze brandschade!
Duidelijk over de verwachtingen. Hele snelle afhandeling
Keurig behandeld
Makkelijk en gebruiksvriendelijk online platform om de schade te melden, en gevolgd door een heel vlotte afhandeling van de schade. Zeer positieve ervaring.
I am your client via Mr Vos. My small details and incidents were solved in good time and manner.
Snelle en vakkundige hulp
Tevreden
Mijn gemelde schade is op redelijke termijn afgehandeld en grotendeels vergoed
Onze auto werd bekrast door een onbekende dader. We hebben de schade gemeld bij ASN te Spijkenisse.. Het auto schade bedrijf heeft de auto heel goed gerepareerd. De correspondentie aan ons en de betaling uwerzijds zijn vervolgens vlot verlopen.
Snelle afhandeling
Doortastend in afhandeling schademelding tot alle tevredenheid
Nooit antwoord op mijn mails gekregen. erg jammer. Derrick Das
goede service maar dat kan natuurlijk ook aan ons contactpersoon liggen , die is adequaat en snel met antwoorden op vragen enzovoort
prima geregeld
Ik heb zeer gemakkelijk het schadeformulier kunnen invullen waarna mijn verzoek snel is verwerkt en mijn compensatie vlot werd uitgekeerd. Zeer tevreden!
Ik had een schadeformulier verstuurd en ontvang twee dagen later een reactie. Schadevergoeding was er binnen een week.
Tevreden
Goed.