Snelle en degelijke informatieverstrekking en goede ondersteuning bij schade.
Wij stellen het persoonlijk contact erg op prijs. Goede ondersteuning als het nodig is wat voor ons erg veel rust geeft. Het is erg fijn om bij calamiteiten te kunnen terugvallen op professionals die bijna alles uit handen nemen om het vervolgens zo goed mogelijk op te lossen.
Een feestje om deze 'saaie' zaken te behandelen met EvR
Bij een schade melding belde ik op werd gelijk door verbonden naar een medewerker welke mij van a tot z heeft begeleid bij het afhandelen van de schade. Ik hoefde verder zelf nergens achteraan te gaan dit heeft zij voor mij gedaan
Heb 18 jaar met heel veel plezier gewerkt op Acceptatie Particulieren. Mis het nog steeds, en jullie ook!☺
water schade gehad perfect geregelt
Ervaring blijkt uit de cijfers hierboven.
prima organisatie, korte lijnen en snelle feedback
de medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en verstrekken haast alle gevraagde informatie.
Bij schade alles heel snel afgewikkeld
tot op heden heeft u gedaan wat u toezegd
Jarenlang poitief samengewerkt, altijd correct en efficient.
Een fijne verzekeringen maatschappij
Bij pech in het buitenland, zijn wij prima en correct geholpen
Op mijn email, tot 3 maal verstuurd, kwam geen reactie Toen ik er over ging bellen was het belachelijke antwoord "uw email staat in de info box meneer" Ja ? vroeg ik en wat is daar mis mee ? Sorry maar de medewerker die die box beheert is met vakantie en dus wordt daar tijdelijk niet in gekeken. Te ziek voor woorden vind ik dit
Keurige behandeling door bekwame lieve mensen, altijd aardig en hebben tijd voor klant, prima!
Goed bereikbaar en snelle afhandeling!
Na schade met auto prima opgelost en flexibel