De schade werd vlot betaald minus het eigen risico hetgeen we later wel kregen na onze vragen hierover. Communicatie bleef vriendelijk maar was op dit punt onduidelijk.
Al vele jaren verzekert bij E&R en de weinige keren dat wij hen nodig hebben worden we meer dan vriendelijk te woord gestaan en de zaken uitstekend afgehandeld.
Prettig en zeer vriendelijk telefonisch geholpen
Snel en correct afgehanded
De schade was voor ons snel geregeld, de vakantie ging niet door , maar door 1 telefoon gesprek wat heel prettig klonk werden wij goed geholpen. Met vriendelijke groet, Gh van Vianen.
alert, attent, vriendelijk, deskundig
peter witteman heeft alles goed geregeld
De keten dat wij schade hebben gehad heeft h&vR goed geholpen.
snelle afhandeling schade
Schadeafhandeling was snel en accuraat.
Het oppakken van de schade ging prima in het voortraject. Daarna aan alle kanten telefonisch zaken toegezegd maar niet nagekomen.
Snelle afhandeling van gladschade. Er is begrip voor dat niet alles tijdig af komt (huisboedelmeter) en er wordt meegedacht aan wat het beste past.
Nooit problemen gehad en altijd alles naar wens gegaan
Wij zijn al jaren aan uw bedrijf verbonden en kunnen niet anders dan onze waardering uitspreken
snelle afhandeling en geen probleem met "teruggave"
Bij rente verlaging hypotheek goede adviezen. Ook bij reisverzekering.
Ik ben ruim 40 jaar klant bij EVR. Tot dusver adequate, snelle, effectieve en snelle hulp. Niets op aan te merken.
Hele snelle afhandeling na mijn schade melding .