Top geregeld judith en nadia!
Ik ben al jaren klan, toen al bij de hr.van Amsterdam daarna bij u ondergebracht bij beide kantoren nooit moeilijkheden ondervonden. Ik zou zeker U kantoor aanbevelen chapeau. voor ieder medewerker
Vlotte, prettige en deskundige afhandeling van de schade claim
Prima!!
Zeer snell en heeeel goed afgehandeld ben heel erg te spreken over de snelheid en afhandeling van de schade
aardige contact persoon/ is op de hoogte ondanks het feit,dat wij recent pas bij jullie tewrecht zijn gekomen va B&O, waarmee we een wel heel accurate,persoonlijke band hadden."beter kàn gewoon niet dachten wij,maar zijn inmiddels wel ingeburgerd bij jullie.
De communicatie gaat altijd prima.
Vlotte en bevredigende afhandeling van aangemelde (water)schade. Alleen maar positief dus.
Schade op basis van service verhaald. Snel en vakkundig met duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Telefonisch contact gehad met een medewerker en zij heeft mij prima geholpen.
Mijn schadeclaim is snel afgehandeld> En het was fijn dat mijn schade ondanks wat missende factoren uit coulance werd vergoed.
Svp zie beoordeling boven.
In het begin prima, nu ik de medewerkers niet meer ken, zeker de ene keer dat ik schade heb, onvriendelijk, op het botte af...
Zoals hierboven aangegeven, uitermate tevreden over de handelingen.
Een oordeel geven is moeilijk. Als er wat is, dan worden die opgelost en ik hoor verder niets. Dus gaat het goed.Het zal de reden zijn dat ik zeker al 50 jaar, eerst via de HAC, bij Eijgendaal verzekerd ben.
Het verzekeringspakket is al een keer doorgenomen. Bij vragen meld ik me automatisch tot u.
Totaal pakket 1 aanspreekpunt, ont zorgen. Aantal jaren dat je klant bent zou ook een soort van prijscompensatie moeten bewerkstelligen Loyaliteits bonus ( eigen risico)
Na het indienen van info en factuur, nette afwerking van de gemelde schade.
Fantastisch geregeld