Via ons kontakt Jeroen vd Zwanen loopt alles gesmeerd. Ook voor onze familieleden
de schademelding werd prompt beantwoord en de schade werd snel afgewikkeld.
Snelle telefonische afwikkeling van de schade. Voorgestelde reparateur door mij snel ok gevonden.
prima bedrijf
Klantvriendelijk,goed bereikbaar,snelle afwikkeling van schade-claim ,gelijk informatie
Zoals altijd correct
communicatie met expert vrij warrig. had ook te maken met haast ivm verkoop auto.
zo als aangegeven
Mijn ervaring is prima
vlotte afwikkeling bij onze inbraak
Tijdens bezoek van Jeroen aan ons huisadres, duidelijk en voorbereidt met de wijzigingen van de polissen.
Auto is weer als nieuw geweldige zaak en jullie waren er heel snel by goed gedaan 🔝🔝🔝😂😂😂
Prima geholpen.
Een helder advies om een aangemelde schademelding in te trekken om reden van bonus/malus voordeel.
To the point, vriendelijk in contact.
Zoals altijd prima
Komen altijd afspraken na, zeer klantvriendelijk