ik ben netjes geholpen, binnen een redelijke termijn
Telefoontje betrof betaling van een voorgeschoten factuur die ik gemaild had. Wel een ontvangstbevestiging maar geen uitbetaling en doodse stilte. Tijdens het telefoongesprek bleek dat het rekeningnummer dat bij mijn naam stond totaal niet klopte. En als je al tig jaar klant bent is dat toch wat vreemd. In een eerder telefoongesprek bij aanmelding van glasschade was niet terug te vinden of er sprake was een glasverzekering. Dat is goed gekomen. Maar ook wel wat vreemd. Uiteindelijk is het goed gekomen , maar ik moest er wel achteraan Een andere glasschade echter werd vlot afgehandeld en betaald en toen werd goed gecommuniceerd. Vandaar de verwarring in het geheel
Gelukkig heb ik zelden gebruik hoeven maken van mijn verzekering, maar de laatste tijd tot twee keer toe. Goed bereikbaar, vriendelijk en begripvol, goede en snelle service, makkelijke formulieren en zeer vriendelijk. Een fijn gevoel in een minder fijne situatie.
Ik heb bij het parkeren een andere auto geraakt. De wederpartij was nogal ontstemd, aan de andere auto geen zichtbare schade aan de buitenkant. Een schadeformulier is niet ingevuld. In deze situatie was uw advies de wederpartij (overbuurman) te benaderen met verzoek om opgave schade. Uiteindelijk bleek de auto van de overbuurman geen schade te hebben en daarmee is de zaak afgedaan.
Ondanks het feit, dat ik de betrekking met u had opgezegd, werd mijn schadeclaim toch door u gehonoreerd.
Er wordt snel gecommuniceerd, dat vind ik prettig en de schade is in zijn geheel vergoed.
erg prettig
Was zeer snel gereld binnen twee weken was er al een uitbetaling uitmuntend
door personeelsgebrek bleef dossier liggen. na telefoongesprek gecorrigeerd
Ik heb altijd een prettig contact met Eijgendaal & van Romondt. Kundig personeel en altijd zeer behulpzaam. De lijntjes zijn kort waardoor de communicatie soepel verloopt.
Duidelijk en oplossingsgericht
snel in behandeling genomen
Heel prettig, ondanks de situatie
Mijn schade via de digitale weg helemaal afgehandeld. Via de mail nog wat vragen en snel en duidelijk afgehandeld met een positief resultaat. Heel blij mee. Ga zo door :-)
Schade formulier gelijk online opgestuurd en ingevuld moest alleen bellen of alles in orde was Dat was zo en gelijk excuus dat het te lang was blijven liggen maar uiteindelijk toch bericht dat E overgaan tot uitbetaling schade
2 x top
Netjes en snel geholpen
Na 3 maanden is deze zaak nog steeds niet afgerond en wacht ik nog steeds op mijn geld
makkelijk online en snelle afhandeling van de schade
Zoals ik reeds heb beschreven zijn mijn ervaringen uitstekend.
de afgelopen periode hebben we 2 x een beroep gedaan op de rechtsbijstandsverzekering en duidelijk antwoord gekregen hoe dat werkt, de doorverwijzing was helder
Zoals hier boven!
Weinig ervaring, gelukkig.
Kort maar krachtig top service ! Makkelijkformulier en alles snel en goed geregeld Mega vriendelijk en correcte medewerkers .
Zowel bij het vinden van de juiste verzekering alsmede schadeafhandeling!