• Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Gebruik gemaakt van: (meerdere keuzes mogelijk) loonadministratie|accountancy|fiscaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over het algemeen toegankelijk en met kennis van zaken.

• Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten/ tips: reactie op mail en eerder gemaakte afspraken wil wel eens op zich laten wachten of zelfs helemaal niet komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 't algemeen snelle respons op vragen/opdrachten. Duidelijke adviezen.

• Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten/ tips: Nauwkeurigheid op afdeling loonadministratie zou beter kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij vragen is Scab altijd bereikbaar voor ondersteuning en deskundig advies. Daarnaast worden we altijd keurig op de hoogte gehouden van veranderingen en krijgen we ongevraagd advies wat wij als zeer prettig ervaren.

• Gebruik gemaakt van: (meerdere keuzes mogelijk) loonadministratie
  • Verbeterpunten/ tips: Het komt wel eens voor dat de communicatie naar ons slecht verloopt of dat afspraken via telefoon of mail veel later of niet worden nagekomen.

bovengenoemde beoordelingen zeggen genoeg

• Gebruik gemaakt van: (meerdere keuzes mogelijk) loonadministratie
  • Verbeterpunten/ tips: op het moment niet.

Dr Hub van Doorneweg 161

5026 RC Tilburg

Over Scab accountants en adviseurs voor de bouw

In 1973 werd Scab beheer opgericht. De stichting vond haar oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Deskundig zijn, eenvoudig doen.