Al jaren een prima samenwerking en een goed contact.
Gewoon een fijn bedrijf!
Ik ervaar de samenwerking als prima. Als er vragen zijn krijgen we snel antwoord. Top. Ga zo door.
Snel, efficiënt en deskundig antwoorden op loon administratieve zaken.
R., dank voor je review. Vanaf vandaag nieuwe site en dus ook reviews zichtbaar voor derden. Benieuwd naar je reactie.
meer contact/advies vanuit een persoon. minder hokjes , afgebakende werkgebieden
Relatie geeft aan dat op het vlak van advisering te vaak meerdere personen betrokken worden. Afgesproken dat dit in de toekomst bij één persoon geconcentreerd zal worden. Verder ontevreden omtrent onduidelijke facturering; betreft ervaring in het verleden, relatie is overgestapt naar nieuw SCAB model met vaste prijzen.
Alle voorkomende problemen tot nu met grote deskundigheid aangepakt, en opgelost
Vriendelijk en vakkundig personeel. Bij vragen is niets te veel.
Nooit klachten, altijd behulpzaam en is iets niet helemaal duidelijk wordt je zelfs opgebeld.
Werkt prima, en zijn al jaren klant.
Relatie bleek een aanspreekpunt te missen; inmiddels toegewezen. Afgesproken de ervaringen over zes maanden nogmaals te toetsen.
Deskundig en betrokken in bouw.
Maarten jullie zijn weer op de goede weg.
Jeroen, dank. Veel ontwikkelingen inderdaad zoals komende week nieuwe website met duidelijkere positionering en deze week lancering nieuwe telefooncentrale. We zitten niet stil. Fijn dat je een nieuwe beoordeling instuurt; met deze laten we je eerste versie vervangen. Maarten
Krijgen snel de lonen aangeleverd
12 juni 2014 lanceert SCAB een nieuwe telefooncentrale welke de bereikbaarheid aanzienlijk zal verbeteren.
Wordt netjes te woord gestaan aan de telefoon, wordt altijd op tijd terug gebeld. Gewoon prettig om mee samen te werken.
Dr Hub van Doorneweg 161
5026 RC Tilburg
In 1973 werd Scab beheer opgericht. De stichting vond haar oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Deskundig zijn, eenvoudig doen.