heb maar 1x per jaar contact met Renate van der Zee en dat voelt goed aan.
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en kan met al mijn vragen m.b.t. onze medewerk(st)ers bij het SCAB terecht.
Ik word altijd snel en op een prettige manier geholpen wanneer ik een vraag of een probleem heb.
snel en accuraat en meedenkend
Contact opgenomen met relatie, afspraak gemaakt om de vraag mbt de projectadministratie inhoudelijk toe te lichten.
Al jaren zeer tevreden
loop allemaal soepel
Altijd netjes en snel geholpen
We doen al héél lang zaken met het Scab. We hebben nooit te klagen gehad over de geleverde service en voor zover ik dat kan beoordelen is het Scab als één van de weinige bedrijven goed op de hoogte van alle regeltjes in de Bouw-Cao. Vandaar ook dat ik nooit de behoefte heb gehad om in te gaan op aanbiedingen van "collega-bedrijven".
Fijn om te zien dat deze relatie zo tevreden is. Uiteraard waren wij nieuwsgierig naar de 5 voor betrokkenheid; relatie geeft aan een actievere houding vanuit SCAB te waarderen.
Het team is zeer kundig echter informatie niet geheel welwillend.. Heel fijn is dat wij Ludo Gerittsen mogen contacteren wanneer we niet verder komen met het team.
Deskundig, klantvriendelijk, laagdrempelig en goede verhouding deskundigheid, prijs en kwaliteit.
Snelle en klantvriendelijke afhandeling
tevreden klant
Goede betrouwbare partij, met veel deskundigheid
No-nonsense organisatie, men komt afspraken na, zeker aan te bevelen!
- mogelijkheden om tegemoet te komen aan snellere verwerking van loonrun
Op basis van deze beoordeling is er op 15 september een extra gesprek geweest. Relatie geeft aan dat er niet altijd correct wordt gereageerd op vragen. Ook ontvangen zij graag direct een terugkoppeling zodra mutaties zijn verwerkt. Afgesproken dat we hier in de toekomst meer op gaan letten. Tot slot ook gesproken over de extra ondersteuning bij het gebruik van het urenregistratiesysteem.
loonadministratie en contact prima.
Wij zijn zeer tevreden over het SCAB.
Dr Hub van Doorneweg 161
5026 RC Tilburg
In 1973 werd Scab beheer opgericht. De stichting vond haar oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Deskundig zijn, eenvoudig doen.