Fijne beoordeling, onderdeel ”Betrokkenheid” als onvoldoende beoordeeld. Reden om met de relatie contact op te nemen. Ondanks meerdere pogingen (telefonisch) contact te krijgen is dit helaas niet gelukt. Wij houden betrokkenheid nadrukkelijk in het vizier.
Prijs kwaliteit voor "standaard" loonverwerkingen.
Contact opgenomen met de klant om de verbeterpunten te bespreken, focus gelegd op de processen, klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken. Om de besproken zaken verder te concretiseren maken we op korte termijn een afspraak.
Betrokken adviseurs die goed aanvoelen hetgeen een ondernemer van hen nodig heeft om zelf lekker met ondernemen bezig te kunnen zijn.
snelle reacties
Ik Ben Altijd correct en vriendelijk te woord gestaan en altijd adequaat geholpen
Er is goed telefonisch contact, ik wordt direct gebeld als er onduidelijkheden zijn zodat het direct goed opgepakt word. Bij onduidelijkheden van onze kant of vragen word ik ook altijd prima te woord gestaan en geholpen door Team 1.
Kennis van zaken, ondersteuning (uiteindelijk), totaalpakket
Een beoordeling om snel op te volgen. Navraag maakt duidelijk dat communicatie/afspraken nakomen met name betrekking heeft op afstemming vooraf (wie doet wat en wanneer). Hierover met relatie nieuwe afspraken gemaakt. Uiteraard zijn wij blij met de 9 voor deskundigheid. Verbetering monitoren wij de komende maanden nauw.
Adequaat en accuraat
Meer meedenken
Klant gesproken en wij zitten op korte termijn om tafel. Discussie richt zich met name omtrent interpretatie van wederzijdse afspraken en opvolging daarvan.
altijd aardig aan de telefoon en beantwoorden de vragen op een correcte manier
Prettig bedrijf om mee te werken, denkt mee en doet wat ze belooft.
Wij verwerken zelf de lonen met Scabbouw. Werkt prima!
Contact opgenomen met de klant. Probleem doorgenomen en een oplossing, specifiek gericht op de relatie, aangedragen.
zeer vriendelijk en deskundig
Gewoon goed
Dr Hub van Doorneweg 161
5026 RC Tilburg
In 1973 werd Scab beheer opgericht. De stichting vond haar oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Deskundig zijn, eenvoudig doen.