Vroeger de persoonlijke betrokkenheid door heren Zuethoff en Gerritsen. Altijd fijne weetjes/overleg samen. Het gevoel van samenwerking , begrip tussen ons en dat het SCAB. Dat het SCAB ons bedrijf kent en begrijpt waar we heen willen is helaas minimaal.
Dank voor de beoordeling. Wij nemen contact op met de klant om de verbeterpunten te bespreken.
deskundige partij die ons begrijpt!
Naar aanleiding van de beoordeling op het gebied van communicatie en afspraken nakomen nemen wij contact op met de klant.
- degelijk personeel wel een beetje vast geroeste organisatie. - loonadministratie uitstekend georganiseerd - niet aanbevelen is niet negatief bedoeld, maar ik spreek hier nooit over
Dank voor deze beoordeling. Wij nemen contact op met de klant om de verbeterpunten te bespreken.
toen mark fokke een keer bij ons is geweest hebben we vast team 3 toegewezen gekregen. toen is het sterk verbeterd
Dank voor de beoordeling; een herkenbaar verbeterpunt. Wij zien momenteel een sterke groei in onze loonverwerking. Inmiddels is de capaciteit op de loonafdeling uitgebreid met twee collega’s. Wij rekenen erop dat de beantwoording van de mails weer als vanouds wordt opgepakt.
deskundig
Dank voor deze mooie beoordeling. De vraag rondom het verlof van oudere werknemers; berekening is inmiddels opgenomen in onze pro forma module
Op tijd worden de programma's en communicatie aangepast, gemoderniseerd. Informatie geldende regels is goed.
over het al;gemeen content
zie boven; uitstekend.
Oplossingsgericht, goed advies, vriendelijke mensen, behulpzaam.
Direct bij de loonverwerking de loonheffing en tijdspaarfonds aanleveren.
Er wordt meegedacht, problemen snel opgelost, afspraken nagekomen.
Relatiemanager reageert altijd heel snel en weet precies wat er speelt.
Met deze relatie wordt een afspraak gemaakt om deze klantervaring te bespreken.
Goed op de hoogte, goed bereikbaar
Deze relatie is bezocht en tijdens dit bezoek zijn nieuwe vaste afspraken gemaakt over de definitieve oplevering van de jaarcijfers 2016 in april 2017.
Dr Hub van Doorneweg 161
5026 RC Tilburg
In 1973 werd Scab beheer opgericht. De stichting vond haar oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Deskundig zijn, eenvoudig doen.