Als ik even telefonisch hulp nodig heb, word ik goed geholpen. Programma werkt prettig. Fijn dat jullie de now-how in huis hebben. Ontspannen idee voor mij.
vriendelijkheid, wordt altijd om een positieve manier benaderd
Deze beoordeling is reden geweest om direct contact op te nemen met de relatie. We hebben de aandachtspunten doorgenomen en, specifiek de vraagstelling van de klant, nader toegelicht. We gaan er dan ook vanuit dat de onvoldoendes op korte termijn weer een voldoende gaan worden!
Ik heb bovenstaande beoordeling gegeven over de contactpersoon die wij hebben vanuit jullie bedrijf. Dus het gehele bedrijf heb ik verder niet beoordeeld.
Deskundig, alert.
Je krijgt altijd meteen iemand aan de telefoon, communicatie over cao zaken altijd op orde.
Prima services tegen een goede prijsverhoging
Goed advies, aardige mensen in ons team, altijd snel en accuraat.
Ik heb een opmerking gemaild over een factuur. Daar heb ik geen reactie op ontvangen. Dat vind ik niet klantvriendelijk. De medewerkers van het team LA1 verdienen wel een 8 volgens mij.
Wederom een fijne beoordeling maar toch met een kanttekening; over de reactietijd is inmiddels contact opgenomen met de relatie.
altijd vriendelijk en bereid om goed advies te geven
finaceel jaaropgave kan veel sneller
We maken graag afspraken met relaties omtrent oplevering van zaken; fijn voor de relatie en zeker ook ons. Met relatie contact opgenomen en sluitende afspraken voor jaarrekening 2016 kunnen maken.
Ik ben hartstikke tevreden over Scab en haar medewerkers! Ga zo door!!
Maakt de slogan waar. Deskundige medewerkers, korte lijnen, geen poeha maar gewoon wat je verwacht. Ben zeer tevreden!
Als je ze belt of mailt krijg je altijd snel een antwoordt en denken goed mee.
Deskundigheid - vernieuwingen portal etc.
Een goede beoordeling, aandacht voor de onderdelen ‘Advies’ en ‘Communicatie’. Hebben hierover contact met relatie opgenomen en de verbeterpunten besproken
prettige samenwerking, kundig, en ze komen de afspraken na! Betrokkenheid vind ik moeilijk te beoordelen.
Prima bereikbaarheid, deskundigheid.
Afdeling LA3 loopt soms over qua werkzaamheden. Wellicht kunnen hierin verbeteringen worden aangebracht.
Dank voor de tip en herkenbaar wat betreft afgelopen jaar. Forse groei in onze werkzaamheden is hier debet aan; wij hebben dit jaar drie extra loonadministrateurs aangenomen.
geen
we zijn al jaren een tevreden klant van het SCAB
Dr Hub van Doorneweg 161
5026 RC Tilburg
In 1973 werd Scab beheer opgericht. De stichting vond haar oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Deskundig zijn, eenvoudig doen.