4 sterren: goede service, goed behandeld

De mannen die het dakkapel hebben geplaatst hadden het veel te druk waardoor het aftimmeren voor mijn idee op zich liet wachten. Daarnaast vind ik het nog steeds raar dat ik het volledige bedrag moest betalen zonder dat het helemaal klaar was (lees ruiten vervangen en beschadigd plekje maken).

• Vestiging: Wierden
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Super advies gekregen over kleur, materiaal en afmetingen van tevoren. Er wordt geen probleem van gemaakt als er iets kapot of beschadigd is. Alle mankementen worden netjes opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meedenkend, vakkundig, oplossend en representatief

4 sterren: goede service, goed behandeld

jammer genoeg bleef er veel rommel op zolder liggen oude dakraam dakpannen grote balk

• Vestiging: Hoogezand
  • Omschrijf uw positieve ervaring: personeel zeer vriendelijk (en ook voor onze kinderen)

geen was top

• Vestiging: Hoorn
  • Omschrijf uw positieve ervaring: zijn op zeer prettige wijze geinfomeerd over de mogelijkheden de kleuren, keuze raam mogelijkheden , rolluiken ,de procedure werkzaamheden,afhandeling aanvraag gemeente,nadat de gemeente goedkeuring heeft gegeven ,afspraak over de datum,de dag daarvoor kwam de container,personeel zeer kundig en erg aardig,in 1 dag kant en klaar ,resultaat ,een geweldige ruimte erbij,met de keuze of we dat lieten aftimmeren of zelf deden,en ook de buitenkant ziet er erg mooi uit ,hoogwaardig matriaal,veel posetieve reacties van anderen,kortom een prachtig dakkapel voor veel extra ruimte ,een aanwinst voor je woning op prettige wijze geregeld,en voor een heel betaalbare prijs wij zijn er dan ook heel gelukkig mee nog bedankt ,dakkapel warenhuis

Geen

• Vestiging: Wierden
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Een goede communicatie tussen verkoper en klant alles was verder naar wens

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service, zowel voor als na montage. Zeer bekwame en vriendelijke monteurs

• Vestiging: Hoogezand
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Ik ben tevreden over de dakkapel. heb er veel leefruimte bij gekregen op zolder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezien het grote aantal vulplaatjes leek mij de dakhelling niet helemaal te kloppen. Wellicht toch even in situ komen meten en niet alleen op de tekening afgaan. De dakelementen verschilden in hoogte zodat ik er alsnog een populierenplaatje onder bevestigd heb. Vooral door het enorme aantal nieten, ook in de wangen, zou ik bij een volgende gelegenheid liever zelf de binnenkant afwerken(met populieren), temeer daar er sowieso na plaatsing nog wel meer valt af te timmeren.

• Vestiging: Nieuw Roden
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Blijkt reeds uit de rapportcijfers.

• Communicatie
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.
  • Website N.v.t.
  • Vestiging: Utrecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over proces en eindresultaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Montage personeel is kundig en weten van aanpakken. Ook de prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere aanbieders kwamen ze als beste uit de bus. Een aanrader voor diegene die in de toekomst een dakkapel wil plaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg plezierig bedrijf om zaken mee te doen. Alle wensen zijn bespreekbaar voor aantrekkelijke prijzen. Eindresultaat is zeer mooi en een absolute meerwaarde voor het huis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dakkapel Warenhuis nam de tijd om een goed beeld te krijgen van onze wensen. Vakkundig werd er uitleg gegeven over de mogelijkheden en beperkingen van de dakkapel constructie ten opzichte van het dak waar het geplaatst zou gaan worden. De offerte met daarin de materialen die gebruikt zou worden was overzichtelijk en de prijs-kwaliteit verhouding goed in orde. Er werd professioneel advies gegeven om de dakkapel een passend geheel te laten worden met de rest van het huis, met daarin meenemen de kleuren, materialen, raamgrootte en isolatiewaarden. Op de dag van plaatsen werd hard gewerkt en aan alle verwachtingen voldaan.

tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen facturen en betalingsherinnering sturen als montage nog uitgevoerd moet worden!

• Omschrijf uw positieve ervaring: goede montage , snelle service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima kwaliteit dakkapel, fijne mensen in de omgang en zeer service gericht.

geen

• Vestiging: Hoogezand
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe dakkapel. Montage personeel zeer vriendelijk denkt overal in mee. Volgend jaar zien we jullie weer voor een dakkapel te plaatsen aan de voorzijde. Groet, John

4 sterren: goede service, goed behandeld

Specificatie op offerte (m.n. Afbetimmering zolder) en indien mogelijk betere inschatting montageduur.

• Vestiging: Nieuw Roden
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Degelijke dakkapel voor goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi design met kwalitatief materiaal. Prettige directe en heldere communicatie, zowel van vertegenwoordiger als van monteurs. Problemen worden (snel) opgelost. Vertrokken pas nadat alles was opgelost en afgerond. Vooralsnog geen opleverpunten (gevonden). Goed vakmanschap!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zou ik zo niet even weten

• Vestiging: Hoorn
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Bij de verkoop kregen wij het gevoel dat er serius werdt meegedacht. Dit bleek ook uit aanbevelingen van de verkoper over dakconstruktie en vergunning verlening. jullie waren de eerste die aangaven dat in ons geval aan achterkant waarschnijnlijk vergunning nodig was voor het plaasten van de dakkapel op de 2de verdieping aan de achterkant de andere aanbieders hebben het daar niet over gehad. bij navraag gemeente bleek een dakkapel op de 2de verd. achterkant niet eens door de welstand commissie zou komen. Dus hebben wij vroeg tijdig kunnen beslissen dat het de voorkant werdt. ook de montage gebeurde super. kundig personeel je hebt het gevoel en dat is positief dat hart voor de zaak is en dat de mensen achter hun product staan heel positief.. en natuurlijk ziet het dakkapel er supper mooi uit en we hebben er een mooi ruimte bij gekregen:)

Geen

• Vestiging: Amersfoort
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Ben erg goed geholpen door Dakkapel Warenhuis, alles was helemaal top geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

glas werd zonder bericht vooraf geleverd.

• Vestiging: Wierden
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Goede kwaliteit van de kozijnen. Nette en snelle montage,vrijwel zonder beschadigingen aan stucwerk .

4 sterren: goede service, goed behandeld

-Vind het werken met loodvervanger minder mooi dan gewoon lood. Dat kan beter denk ik.

• Website N.v.t.
  • Vestiging: Hoorn
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Goede service en klantgerichtheid. Goed personeel, weten waar ze het over hebben!!

Eerste Kruisdiep WZ 85 A

7831 CC Nieuw-weerdinge

Over Dakkapel Warenhuis

EN WIJ VERTELLEN U GRAAG WAAROM ONZE DAKKAPELLEN DE BESTE ZIJN! Dakkapel Warenhuis V.O.F. is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Drenthe (Nieuw-Weerdinge). Wij combineren kennis, ervaring en vakmanschap met klantgerichtheid en uitstekende dakkapellen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons immers hoog in het vaandel. Wellicht droomt u al een tijdje van extra, licht en leefruimte. PLAATSING EN LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND Dakkapel Warenhuis V.O.F. staat garant voor snelle service en kan u helpen om een dakkapel binnen 1 dag te realiseren. Uiteraard tegen betaalbare prijzen en 15 jaar garantie op onze dakkapellen.