Goede uitleg voor en tijdens de behandeling
IK werd vriendelijk benaderd , snel behandelt en er werd goed gecommuniceerd .
Wachttijden kunnen lang zijn ondanks dat je op afspraak komt
Vriendelijk personeel,
Er wordt duidelijk verteld wat er gedaan wordt. Er wordt advies gegeven over vervolg behandelingen etc.
was erg bang om naar de tandarts te gaan, had veel problemen met mijn gebit door veel medicijngebruik en angst om naar tandarts te gaan. voel me bij jullie erg rustig en ga met een rustig gevoel naar de tandarts! dat toch positief! en zegt veel over een tandarts.
Goede kwaliteit
Ik heb het liefst een vaste behandelaar. Nu ben ik in 4 jaar aan mijn derde tandarts toe. Dat vind ik jammer want het geeft nauwelijks de mogelijkheid een band op te bouwen.
Netjes op tijd geïnformeerd worden over afspraken. Goede behandeling en flexibiliteit in tijdstippen voor afspraken.
Geweldige tandarts (en psycholoog), Jasser. Eeuwig zonde dat hij weggaat... Als een soort Gandhi brengt hij rust.
Alles "klopt", loopt volgens verwachting maar ben nou niet direct "onder de indruk". Heb ervaring met tandartshulp in El Salvador waar ik me "de belangrijkste patient in de wereld" voelde zonder dat de kwaliteit beter was dan bij mondmedicentrum.
Door Pezjman ben ik niet meer zo nerveus voor de behandelingen hij legt alles goed uit en stelde me op mijn gemak . Hij heeft voor mij een nieuw kunstgebit gemaakt en ben zeer blij met het resultaat. Ook is hij altijd heel vriendelijk en ik wil voortaan dat hij mijn tandarts is. A de Kock
Goed betrokken en ook interesse in de persoon. Vraagt goed door met betrekking tot de verzorging en de staat van het gebit.
Ik ben bij het centrum vanaf het begin. Ik ben nog een klant van Tandarts Bouwman die er voor jullie in zat. Heb het jaar gegokt, weet het niet exact.
Iedereen die er werkt is aardig en geduldig
Behandelen zonder pijn
teveel verloop van tandarts