Krijg een rustig gevoel omdat er goed gecommuniceerd wordt met de patient'wat zij precies gaan doen met de behandeling. En super vriendelijk personeel. En vakkundig personeel
Vriendelijk, leggen uit wat ze gaan doen..staan open voor vragen/opmerkingen...dringen niet aan als je iets niet wilt of uit wilt stellen. ( bijv foto's maken van gebit wil ik uitstellen ivm kosten)
Prima dienstverlening, ook ondanks het feit dat ik niet de beste klant ben
Altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Ik vindt het top dat de tandarts nog zo laat open is voor de mensen die Overdag moeten werken
Snelle halfjaarlijkse controle en duidelijke indicatie van de aanpak en duur van de vervolgbehandeling.
Het is altijd netjes en schoon. Je moet soms wel lang wachten maar vandaag helemaal niet.
SMS herinneringsservice is niet betrouwbaar.
vriendelijkheid tandarts en assistentes geven van te voren aan wat je kunt verwachten en houden rekening met pijngrens
Zeer goede praktijk, goede uitleg en betrokkenheid bij patiënten met angst voor de tandarts
Ben zeer tevreden, met name over Shuaib.
Ik vind het heel prettig dat er verteld wordt wat men gaat doen. En dat ik mag aangeven als ik even pauze nodig heb!
Erg vriendelijk personeel
serieus geluisterd naar de klacht
Correct, duidelijk en klantvriendelijk
verschillende keren een andere tandarts dan die we hadden gereserveerd. Ook diverse keren o.a. (4 keer gebeld voor een en dezelfde afspraak te verzetten). Uiteindelijk na 4e telefoontje is deze afspraak wederom geannuleerd en werd de afspraak dezelfde tijd dan bij de eerste reservering. Bij de receptie is de telefoon irritant. Je kunt gewoon (moet) mee luisteren tijdens de telefoon gesprekken.
Ik heb tot nu toe alleen goede ervaring met Uw praktijk, en hoop dat dit zo blijft.
Dit was mijn allereerste ervaring met het Mondmedicentrum en gelijk een goede! Ik had pijnklachten en kon gelijk dezelfde middag terecht. Er werd mij heel duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was, wat er aan gedaan ging worden en hoe het vervolgtraject zou zijn. En dat in alle vriendelijkheid!
Vlotte behandeling, zeer korte wacht tijden, goede afspraken. Ook zeer vlot geholpen met een nieuwe tand prothese.
Het was de eerste keer, dat ik deze tandarts heb ontmoet. Zij is vriendelijk, rustig en legt vooraf uit wat r gaat gebeuren. Soms laat zij dat over aan de assistente, ook een zeer vriendelijke dame.
Het bezoek aan de tandarts is eigenlijk nooit prettig. Toch voel ik me bij Mondmedicentrum ontspannen en in goede handen.
Ik heb een paar jaar tandarts Pezjman gehad. Voor mij een zeer betrokken tandarts. Mijn nieuwe tandarts heet Blanka. Hierover ben ik ook zeer tevreden.