4 sterren: goede service, goed behandeld

Ziet er netjes en profecionel uit.

• Praktijk: Oss-Oost
  • Bij Mondmedicentrum sinds: 2012

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vanaf het begin steeds maar wisselende tandartsen, de tandarts die ik heb gehad staat ook niet in de lijst. De eerste keer voor controle geweest bij een assistent, die heeft een controle uitgevoerd en tandsteen verwijderd, dit is echter heel snel gedaan en naar mijn idee ook niet goed want ik voelde nog steeds oneffenheden aan de achterkant van mijn tanden. Ook begon de tandartsassistent over het verwijderen van de verstandskiezen, dat was volgens hem echt nodig. Hij kwam met een verklaring dat als je ouder bent en het dan laat doen de verdoving nadelige gevolgen kon hebben. Naar mijn idee een ontzettend wazig verhaal temende omdat mijn vorige tandarts daar nooit iets over gezegd heeft. De desbetreffende tandartsassistent begon ook aan te dringen om een foto te maken wat ik uiteindelijk niet heb gedaan. Er was wel een gaatje geconstateerd die gevuld moest worden dus een afspraak gemaakt. Deze keer een andere tandarts, een die zijn eigen lastig verstaanbaar kon maken door de taalbarrière, gelukkig was er een assistente bij die het vervolgens uit kon leggen. Het gaatje is gevuld maar voelt heel erg ruw aan. De tandarts begon gelijk over dat het gebit gereinigd moest worden want er zou aanslag op de tanden aanwezig zijn, nu vroeg ik me gelijk af of dat ze dat 3 weken geleden niet gezien hebben en dat niet gelijk hadden kunnen reinigen. Als ik dat wilde verhelpen zou dat de 3e afspraak binnen 2 maanden zijn. Ik weet dat mijn koffie drinken en roken niet bevorderlijk is voor mijn gebit, echter poets ik 2 keer per dag netjes mijn tanden en ga ik altijd 2 x per jaar voor controle. Mijn vorige tandarts wist dat precies en voerde altijd tijdens de controle een gebitsreiniging uit en dat ging altijd goed. Ook hebben ze nog nooit iets gezegd over de verstandskiezen omdat deze volgens de tandarts erg diep zaten en dat ik er pas wat aan moest laten doen als ik er last van kreeg. Mijn algehele indruk van de praktijk is dat het een soort "fabriek" is zonder enkel persoonlijk contact, er lopen ontzettend veel verschillende tandartsassistenten de behandelkamer in en uit. Als je een vraag hebt over de desbetreffende behandeling of aan een constatering van de tandarts, word daar op gereageerd van " je moet niet zeuren,wij zijn degene die hier de tandarts zijn" Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben om het misschien in de toekomst anders te doen, het zou voor de patiënten van de andere praktijken heel fijn zijn om weer een vaste tandarts te hebben bij jullie praktijk. Met vriendelijke groet, Frank evers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd netjes gebeld door de receptioniste dat onze afspraak gewijzigd was. Omdat wij met vakantie waren en wij geen voicemail hebben is er netjes een kaartje gestuurd met het verzoek contact op te nemen. Na onze vakantie heb ik gebeld met de receptioniste die mij vertelde dat onze tandarts, dhr Van Essen, met pensioen gaat en wij een nieuwe tandarts zouden krijgen. Ik vond het erg netjes dat wij hier vooraf over geïnformeerd werden. De nieuwe tandarts ken ik nog niet zo goed, maar was heel vriendelijk.

• Verbeterpunten: Nederlandse taalbeheersing tandarts

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er is geen vast team er word heel veel gewisseld

• Praktijk: Empel
  • Bij Mondmedicentrum sinds: 2011

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Praktijk: 's-Hertogenbosch
  • Bij Mondmedicentrum sinds: 2011

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas geen positieve ervaring. Vind het erg jammer dat ik als vaste klant bij van Essen geen persoonlijk bericht heb mogen ontvangen van het met pensioen gaan. Had eerder een afspraak gemaakt bij van Essen , maar kreeg zonder bericht tandarts El Jabourie. Vond het geen prettige ervaring bij deze tandarts. Heb nooit last van mijn tanden gehad en kwam toen hier vandaan en mijn tanden zijn nog nooit zo gevoelig geweest. Bij mijn vrouw keek hij op een foto van 2010 en wilde met die informatie een verdere behandeling starten. Vind dat niet erg vak bekwaam.

• Hygiëne N.v.t.
  • Verbeterpunten: Zoeken naar een andere tandarts (praktijk)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

heb geen posotief iets te melden helaas

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: hoop de volgende keer op een betere geibtsreiniging inclusief polijsten en niet zoals nu beetje tandsteen weghalen en denken klaar te zijn Ik kom elke 3 maanden om mn gebit grondig te laten reinigen maar heb nu t gevoel dat ik beter n andere praktijk kan zoeken, Heb nog nooit meegemaakt dat als ik van de mondhygeniste (tandarts) afkwam dat er gewoon nog aanslag op zit en je moet vragen of t even gepolijst kan worden!! En zelfs dan nog niet schoon is zoals ik jaren gewend ben Sorry voor mij ronduit teleurstellend!! Hoop op betere resultaten in de toekomst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie, moderne, open praktijk. Snelle behandeling. Dames administratie erg vriendelijk en prettig.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Mag wat persoonlijker. Tandarts is vertrouwd, maar gaat weg. Mondhygiëniste was nieuw voor ons, deed haar werk netjes, maar was wat onpersoonlijk en mag ook wat meer informatie geven over wat ze gaat doen, met name richting de kinderen. Ook de onverwachte fluorbehandeling van de kinderen had wat toelichting mogen hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg prettig ontvangen voor de eerste keer en een tandarts die erg duidelijk uitlegd van hij doet of ziet.

• Verbeterpunten: geen

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2010

2 sterren: slechter dan verwacht

n.v.t.

• Verbeterpunten: andere tandarts

2 sterren: slechter dan verwacht

Had een aantal wk geleden bij tandarts v Essen een afspraak gemaakt krijg je gewoon een andere mondhygiënist en een andere tandarts zonder enige overleg of communicatie. Vind dit alles zeer vreemd gaan en verlopen hoor nu ook van de straat dat tandarts v Essen er mee gaat stoppen je zou naar 25 jr klant te zijn geweest toch mogen aannemen dat je dit van de tandartspraktijk zelf mag vernemen.Sorry wij als gezin zijn hier niet content mee en voelen ons niet echt thuis in de nieuwe praktijk.Er is op geen enkele manier met ons contact opgenomen of wij over willen stappen naar de tandarts(weet nog geen eens wie er allemaal zitten)die mij de vorige keer heeft behandeld.de behandelkamers bieden ook weinig privacy en stralen weinig rust uit dit is het gevoel wat mijn kinderen de laatste keer zo ervaren hebben misschien komt dit ook omdat mijn kinderen angst voelen om naar de tandarts te gaan.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Communicatie,overleg met de oude klanten van tandarts v Essen of ze wel in deze praktijk willen blijven en welke tandarts ze willen...............ik ken geen één van deze tandartsen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige mensen die goed communiceren wat ze doen en waarom het belangrijk is.

• Praktijk: Empel
  • Bij Mondmedicentrum sinds: 2012
  • Hygiëne
  • Verbeterpunten: Ik heb in de korte periode dat ik hier als tandarts zit al een stuk of 5 tandartsen gehad. Ik zou dan ook niet weten wie mijn tandarts nou daadwerkelijk is. Tot op heden heeft dit nog geen problemen opgeleverd, maar bij frequenter bezoek zou het toch fijner zijn een bekende tandarts te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door nare ervaringen geen vertrouwen meer in onze vorige tandarts en vorig jaar over gegaan naar van Essen. Tandarts van Essen gaf ons het vertrouwen weer terug. Nu hebben wij van andere mensen gehoord dat tandarts van Essen gaat stoppen wat wij natuurlijk jammer vinden. Maar we zijn met ons gezin nu al een paar keer behandeld door Jassar El Jabouri wat ons heel goed beval en zouden daarom heel graag ook in de toekomst door hem behandeld willen worden, en niet iedere keer een andere tandarts willen krijgen.

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2013

4 sterren: goede service, goed behandeld

werden vriendelijk benaderd.uitleg was uitstekend.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: de wachttijd in de wachtkamer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen ik kiespijn had kon ik diezelfde middag komen. Men was erg vriendelijk Het ziet er schoon en modern uit De foto's die in wachtruimte hangen vind ik leuk, zo weet je met wie je allemaal te maken kan krijgen

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Graag minder (financieel) zakelijk , op onze rekening stond €12,50 voor 5 minuten uitleg en €25,00 voor 10 minuten uitleg. Volgens mij hoort uitleg gewoon bij de behandeling en hoor je dat niet in rekening te brengen. Het kwam super zakelijk en onsympathiek over Er werd zonder overleg meteen een röntgenfoto gemaakt ; dat was de procedure elke twee jaar, maar ik was er net en Tandarts Hoek heeft ook foto's van mij. je krijgt een beetje het gevoel in een geoliede machine terecht te zijn komen, deels fijn en deels voelt dat helemaal niet goed. De tandarts stuurde me naar zijn mondhygiëniste omdat ik problemen zou hebben met de pockets. Daar hoorde ik over een behandeling van misschien wel een jaar en heel kostbaar. De mondhygieniste wilde al op korte termijn beginnen. Ik was perplex, omdat ik daar nog nooit eerder iets van vernomen had bij mijn vorige tandarts. De voortvarendheid waarmee gewerkt wordt komt op mij over als: er moet geld verdiend worden. Nu moet dat natuurlijk ook, maar de manier waarop is wat mij betreft een verbeterpunt. dat de tandartsen zelf in een airco-ruimte werken, terwijl de Baliemedewerkers en de mensen in de wachtkamer het erg warm en benauwd hebben, zonder airco, komt mij ook niet sympathiek over. U vraagt mij of ik deze tandartsenpraktijk anderen zou aanbevelen. Er is alleen een keuze tussen ja of nee, maar ik zit er nog tussenin. Ik ben er nog maar net patiënt en om bovengenoemde redenen ben ik tot nu toe nog niet zo'n lopende reclame voor deze praktijk.

• Praktijk: 's-Hertogenbosch
  • Bij Mondmedicentrum sinds: 2013

altijd netjes geholpen

• Verbeterpunten: geen

• Communicatie
  • Kwaliteit behandeling N.v.t.
  • Snelheid behandeling N.v.t.

Super vriendelijke mensen

Hazenkamplaan 1