3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tot vandaag had ik geen goed gevoel bij de tandartsen. Vandaag is daar verandering in gekomen. Tandarts Jassar is mijn held! Hij heeft in 10 minuten mijn lelijke hoektanden weer mooi gemaakt. Waarom konden al die andere tandartsen in de voorgaande jaren dit niet?? Tandarts Jassar heeft mij verder op een zeer rustige, respectvolle en begrijpelijke wijze zijn visie uitgelegd en een behandelplan voorgesteld. Het is hem gelukt mij te overtuigen. Hij geeft vertrouwen en maakt het ook waar! Kortom ik kan tandarts Jassar van harte aanbevelen!

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2013

graag een vasten tandarts

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2008
  • Hygiëne
  • Verbeterpunten: nadelig iedere keer andere tandarts niet goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Je kan altijd wel ergens terecht voor behandeling bij mondiale pech :-(

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Dat je een en dezelfde tandarts hebt/ krijgt, ben je net gewend, krijg je WEER iemand anders. Vind ik toch niet zo fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij pijnklacht van onze dochter snel geholpen, welliswaar in een andere praktijk omdat Empel dicht was.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Meer privacy is erg wenselijk. Ik vind het erg vervelend dat alles open is en dat je dus ook alles kunt horen van de patient naast je! Tijden beter inplannen, al meerdere keren meegemaakt dat er meerdere mensen op precies hetzelfde tijdstip een afspraak hebben bij dezelfde tandarts daardoor moet je steeds erg lang wachten voor je aan de beurt bent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ook ik heb het volgende te melden. Al sinds mijn jeugd ben ik patient bij tandarts van Essen, wat buitengewoon goed was. Nu dus verandering en de eerste keer Lara gehad, wat me totaal niet beviel. Het feit dat ze erg slecht de nederlandse taal beheerst en heel traag werkt. Nu op aanraden van mijn man naar Jasser gegaan en dat is me super bevallen. Ik ga ook alleen nog maar bij hem.....geeft ik van te voren aan.Ook mijn kinderen vinden hem erg leuk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik weet dat het lastig is maar omdat ik behoorlijk angstig van de tandarts ben zou ik graag willen zien dat er een tandarts is die langer dan 1 of 1,5 jaar blijft. Ik zou graag een vaste tandarts willen hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aandacht voor patiënt / klant heel fijn. Ook financieel goed advies

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2008
  • Snelheid behandeling
  • Bereikbaarheid (tel./e-mail) N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Korte wachttijden, frisse uitstraling, vriendelijk personeel, heldere adviezen

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Alle vullingen onlangs laten vervangen door tandarts 1. Bij eerstvolgende controle door tandarts 2 voorstel om een vulling te repareren (!)

Meedenkend,vriendelijk.

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2013

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zijn erg veel wisselingen in personele bezetting.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd zeer tevreden geweest over de praktijk van tandarts van Essen. Nu voor het eerst bij tandarts Lara geweest. Zeer vriendelijk en kundig, gaat goed met mijn tandartsvrees om...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

we worden vriendelijk behandeld en ik ga er van uit ook vakkundig. maar dat laatste kan ik niet checken daar ik er geen verstand van heb.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: toen wij ons aanmelden bij jullie had ik de vfraag of we steeds dezelfde tandarts zouden krijgen. Ja was jullie antwoord. maar nee is de praktijk. dat vind ik erg vervelend. ik zou graag steeds dezelfde tandarts hebben. mijn kinderen van 15 hadden moeite met de verstaanbaarheid van de (spaanse?) tandarts. dat vind ik jammer. voor een 15jarige knul die daar in de stoel komt liggen en weet dat hij zijn gebid eigenlijk beter moet verzorgen vind ik een taalbarriere niet kunnen. ze zxijn niet mondig genoeg/ zijn onzeker om verder te vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

1ste afspraak. Prima behandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tandarts moet beter Nederlands spreken.Ze is slecht te volgen, voor de rest prima!

• Bij Mondmedicentrum sinds: 2007

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kon een dG eerder komen omdat ik behoorlijke kiespijn had.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Ik ben doorgestuurd naar de kaakchirurg en haar bevindingen waren anders dan die van jullie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Erg irritant dat er gebrekkig Nederlands gesproken word. Controle voor 3personen duurt een uur, is erg langzaam. Als je iets vraagt over je gebit , krijg je als antwoord moet ik even opzoeken neem alle tijd. Ik baal daar vreselijk van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en heel erg klantvriendelijk, moderne apparatuur en inrichting pand, vriendelijke mensen.. top!

• Praktijk: 's-Hertogenbosch

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na controle begin juli bleek ik een gaatje te hebben, de afspraak om dit gaatje te vullen kan echter pas in september plaats vinden. Met zo veel tandartsen in de praktijk vind ik die wachttijd nogal tegenvallen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Die heb ik helaas niet.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: De eerste ervaring was een onbekende tandarts terwijl mijn vorige tandarts hier nog werkzaam was. Jassar is een wellicht een prima tandarts maar ik vind het vervelend dat hij werk van de vorige tandarts, Gerhard van Essen, afkraakt. Hiervoor is altijd overleg geweest over hoe mijn gebit behandeld werd. Het advies van Jasser was een kroon op een kies. Omdat ik mijn twijfels had heb ik een 2nd opinion aangevraagd bij Gerhard en dit met hem besproken. Die gaf aan dat dit nog niet nodig was. Met mijn echte klacht (ontsteking wortelpunt) werd niet direct iets gedaan. Vandaag met 4 kinderen de praktijk bezocht. Op mijn afsprakensticker staat 08:45 uur. In jullie systeem 09:00 uur. De kinderen werden om 09:30 pas binnen geroepen. Dit kan echt niet al zo vroeg op de ochtend.Vervolgens werden ze behandeld door een slecht nederlandse sprekende tandarts waardoor het vrij vaag was wat er zou moeten gebeuren. De jongste (9) kon zij door dit taalgebrek niet uitleggen wat ze precies met hem ging doen. 2 andere kinderen (16,19)zouden een gaatje hebben dat gevuld moet worden. de oudste (21)werd geconfronteerd met een vaag verhaal over een foto gemaakt in 2013 (voorlaatste afspraak) waar een gaatje geconstateerd was. Dat is gevuld door tandarts van Essen, maar daarboven zou ook iets zitten wat open moet worden gemaakt, daar koud water in spuiten om te kijken of het wellicht een wortelkanaalbehandeling zou moeten worden. Ik heb hier onvoldoende verstand van maar dit komt vaag op mij over en vraag mij of of het verstandig is om een groter gat in de kies te maken voor iets wat je vermoed. Ook hierbij speelt de slechte communicatie een grote rol. Door de grote uitloop ben ik zelf helaas veel vroeger naar het werk moeten vertrekken, er vanuit gaande dat ik niet direct nodig zou moeten zijn bij de afspraak van de kinderen. Deze praktijk maakt helaas een zeer commerciele indruk op mij. Bij een behandeling heb je al snel 4 verschillende gezichten boven je hangen (eigen ervaring bij trekken kies) maar bovenal vind ik het bijzonder slecht dat de tandarts niet in goed verstaanbaar Nederlands de patienten kan aangeven wat en waarom iets moet worden gedaan. Ik wil ook niet meer geholpen worden door een tandarts die niet in staat is om verstaanbaar nederlands te spreken. Bezig zijn met een taalcursus is voor mij persoonlijk onvoldoende! Graag verneem ik een reactie van uw zijde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk en kundig personeel ook fde assiestenten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren voor het eerst bij onze nieuwe tandarts Lara. Heel vriendelijk. En jong.

• Hygiëne
  • Verbeterpunten: Snelheid kan omhoog. En uiteraard de communicatie (begrip/verstaanbaarheid).

4 sterren: goede service, goed behandeld

aangezien ik erg bang ben voor de tandarts,jullie stellen me erg gerust vertellen wat je gaat doen,en vraagt elke keer of het gaat

Hazenkamplaan 1

5345NR Oss