Tot vandaag had ik geen goed gevoel bij de tandartsen. Vandaag is daar verandering in gekomen. Tandarts Jassar is mijn held! Hij heeft in 10 minuten mijn lelijke hoektanden weer mooi gemaakt. Waarom konden al die andere tandartsen in de voorgaande jaren dit niet?? Tandarts Jassar heeft mij verder op een zeer rustige, respectvolle en begrijpelijke wijze zijn visie uitgelegd en een behandelplan voorgesteld. Het is hem gelukt mij te overtuigen. Hij geeft vertrouwen en maakt het ook waar! Kortom ik kan tandarts Jassar van harte aanbevelen!
graag een vasten tandarts
Je kan altijd wel ergens terecht voor behandeling bij mondiale pech :-(
Bij pijnklacht van onze dochter snel geholpen, welliswaar in een andere praktijk omdat Empel dicht was.
Ook ik heb het volgende te melden. Al sinds mijn jeugd ben ik patient bij tandarts van Essen, wat buitengewoon goed was. Nu dus verandering en de eerste keer Lara gehad, wat me totaal niet beviel. Het feit dat ze erg slecht de nederlandse taal beheerst en heel traag werkt. Nu op aanraden van mijn man naar Jasser gegaan en dat is me super bevallen. Ik ga ook alleen nog maar bij hem.....geeft ik van te voren aan.Ook mijn kinderen vinden hem erg leuk!
Ik weet dat het lastig is maar omdat ik behoorlijk angstig van de tandarts ben zou ik graag willen zien dat er een tandarts is die langer dan 1 of 1,5 jaar blijft. Ik zou graag een vaste tandarts willen hebben.
Aandacht voor patiënt / klant heel fijn. Ook financieel goed advies
Korte wachttijden, frisse uitstraling, vriendelijk personeel, heldere adviezen
Meedenkend,vriendelijk.
Er zijn erg veel wisselingen in personele bezetting.
Beste heer Trommar, Wij doen er alles aan om het wisselen van tandartsen te voorkomen. We houden hier rekening mee bij de selectie van onze collega’s en communiceren helder over de wens tot een duurzame relatie vanaf het begin van de samenwerking. In 80% van de situaties waarin een tandarts vertrekt ligt het überhaupt niet in ons vermogen om een vertrek te voorkomen gezien de opgegeven redenen als verhuizing, doorstuderen, iets anders willen gaan doen of stoppen met het vak. Helaas is het van deze tijd dat mensen veel van baan wisselen, bij de meeste organisatie (niet bij eenmansbedrijven of familiebedrijven) zie ik nu niet meer hetzelfde gezicht als dat ik 5 jaar geleden zag. Deze ontwikkeling wordt in de tandheelkunde ook nog deels versterkt doordat afstuderende tandartsen door de universiteit gestimuleerd worden om op veel plekken ervaring op te gaan doen. Wij kunnen u dus niet een vaste tandarts garanderen, maar doen er wel alles aan om u constante goede kwaliteit zorg te bieden en het liefst uitgevoerd door eenzelfde team zorgverleners. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Jasper ter Bogt Mondmedicentrum
Altijd zeer tevreden geweest over de praktijk van tandarts van Essen. Nu voor het eerst bij tandarts Lara geweest. Zeer vriendelijk en kundig, gaat goed met mijn tandartsvrees om...
we worden vriendelijk behandeld en ik ga er van uit ook vakkundig. maar dat laatste kan ik niet checken daar ik er geen verstand van heb.
Beste mevrouw Martin, We betreuren het dat u deze ervaring heeft gehad en zullen onze uiterste best doen u in de toekomst beter van dienst te zijn. De Spaanse tandarts in kwestie studeert wekelijks hard op de Nederlandse taal en haar Nederlandse assistentes zouden daar waar het nog niet optimaal gaat het gebrek aan Nederlandse taalkennis moeten compenseren. In Nederland is er in grote delen van het land echter een tekort aan tandartsen, hetgeen niet snel zal worden opgevuld met Nederlandse tandartsen aangezien er te weinig opleidingsplekken zijn en een steeds groter deel (vrouwelijke tandartsen) parttime gaat werken. Vandaar dat wij zijn gaan werken met tandartsen uit Spanje. Zij worden door ons persoonlijk geselecteerd op zowel hun sociaal-emotionele vaardigheden als hun tandheelkundige vaardigheden. Daarnaast doorlopen zij voordat ze starten bij Mondmedicentrum een Nederlandse taalcursus en blijven ze taallessen volgen als ze bij ons werken zolang de taalvaardigheid nog niet optimaal is. We vragen u dan ook om begrip voor het feit dat de Nederlandse taal in het begin nog niet zo goed is als u zou willen en beloven u dat we er dagelijks hard aan zullen blijven werken. Voor wat betreft de toezegging dat u een vaste tandarts zou krijgen en u die niet gekregen heeft bieden we onze excuses aan. Wij kunnen dit helaas niet garanderen, wij doen er echter wel alles aan om het wisselen van tandartsen te voorkomen. We houden hier rekening mee bij de selectie van onze collega’s en communiceren helder over de wens tot een duurzame relatie vanaf het begin van de samenwerking. In 80% van de situaties waarin een tandarts vertrekt ligt het überhaupt niet in ons vermogen om een vertrek te voorkomen gezien de opgegeven redenen als verhuizing, doorstuderen, iets anders willen gaan doen of stoppen met het vak. Helaas is het van deze tijd dat mensen veel van baan wisselen, bij de meeste organisatie (niet bij eenmansbedrijven of familiebedrijven) zie ik nu niet meer hetzelfde gezicht als dat ik 5 jaar geleden zag. Deze ontwikkeling wordt in de tandheelkunde ook nog deels versterkt doordat afstuderende tandartsen door de universiteit gestimuleerd worden om op veel plekken ervaring op te gaan doen. Wij kunnen u dus niet een vaste tandarts garanderen, maar doen er wel alles aan om u constante goede kwaliteit zorg te bieden en het liefst uitgevoerd door eenzelfde team zorgverleners. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Jasper ter Bogt Mondmedicentrum
1ste afspraak. Prima behandeld.
Tandarts moet beter Nederlands spreken.Ze is slecht te volgen, voor de rest prima!
Ik kon een dG eerder komen omdat ik behoorlijke kiespijn had.
Erg irritant dat er gebrekkig Nederlands gesproken word. Controle voor 3personen duurt een uur, is erg langzaam. Als je iets vraagt over je gebit , krijg je als antwoord moet ik even opzoeken neem alle tijd. Ik baal daar vreselijk van.
Beste mevrouw Bassa, We betreuren het dat u deze ervaring heeft gehad en zullen onze uiterste best doen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Wij werken er hard aan om onze communicatie en werksnelheid te optimaliseren. Als reactie op uw beleving wil ik u het volgende toelichten: In Nederland is er in grote delen van het land een tekort aan tandartsen, hetgeen niet snel zal worden opgevuld met Nederlandse tandartsen aangezien er te weinig opleidingsplekken zijn en een steeds groter deel (vrouwelijke tandartsen) parttime gaat werken. Vandaar dat wij zijn gaan werken met tandartsen uit Spanje. Zij worden door ons persoonlijk geselecteerd op zowel hun sociaal-emotionele vaardigheden als hun tandheelkundige vaardigheden. Daarnaast doorlopen zij voordat ze starten bij Mondmedicentrum een Nederlandse taalcursus en blijven ze taallessen volgen als ze bij ons werken zolang de taalvaardigheid nog niet optimaal is. We vragen u dan ook om begrip voor het feit dat de Nederlandse taal (en in combinatie hiermee de werksnelheid) in het begin nog niet zo goed is als u zou willen en beloven u dat we er dagelijks hard aan zullen blijven werken. Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Jasper ter Bogt Mondmedicentrum
Goede service en heel erg klantvriendelijk, moderne apparatuur en inrichting pand, vriendelijke mensen.. top!
Na controle begin juli bleek ik een gaatje te hebben, de afspraak om dit gaatje te vullen kan echter pas in september plaats vinden. Met zo veel tandartsen in de praktijk vind ik die wachttijd nogal tegenvallen.
Die heb ik helaas niet.
Vriendelijk en kundig personeel ook fde assiestenten
Wij waren voor het eerst bij onze nieuwe tandarts Lara. Heel vriendelijk. En jong.
aangezien ik erg bang ben voor de tandarts,jullie stellen me erg gerust vertellen wat je gaat doen,en vraagt elke keer of het gaat