Mijn eerste behandeling liep goed en de tand is netjes afgewerkt.
meteen goede ontvangst secretaresse mooie ruime wachtkamer
Het was vlot gedaan en goed ondersteunt, ik had echt het gevoel dat ze me wouden helpen.
ze werken heel correct en netjes vriendelijk en verzorgt
Sinds ik er vanaf 2013 kom voel ik mij weer op mijn gemak in de tandartsen stoel
Ik ben altijd bang van de tandarts. Rami en de assistente praten me bij elke stap bij zodat ik precies weet wat er gebeurt. Dit is zeer prettig en stelt mij erg op m'n gemak.
Ik heb heel veel angst gehad voor de tandarts.. Tot ik bij het Mond medisch centrum in DenBosch kwam!!! Je mag meekijken met een spiegel bij de controle, en als er foto's gemaakt worden of er moet iets gebeuren mag je meekijken en alles word super duidelijk uitgelegd! Ik ben zelfs over mijn angst voor verdovingen heen doordat ze zo goed communiceren en je merkt dat ze heel voorzichtig zijn!
Ik heb een zeer goeie ervaring gehad bij tandarts Sergio en zijn assistente. Goeie communicatie vind ik zeer belangrijk en deze jongen legt netjes uit wat hij precies gaat doen, dat is voor mij een geruststelling. Ik vind ook de rest van het personeel zeer vriendelijk. Ook geven ze goeie tips tijdens de behandeling zoals bijvoorbeeld inbrengen van een verdoving waar ik uiteindelijk niks van voelde.
Medewerk(st)er(s) zijn allemaal zeer vriendelijk. Daar valt absoluut niets op aan te merken.
Beste mevrouw van Lienden, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u het niet prettig vindt als u verschillende tandartsen heeft en streven er dan ook naar om u en uw zoontje een vaste tandarts te bieden. In het verleden is dit niet gelukt vanwege het vertrek van 2 collega's die met pensioen gingen en één collega die naar Londen verhuisde voor studie. Daarnaast is er in Nederland sprake van een groeiend tekort aan tandartsen i.v.m. een te beperkt aantal opleidingsplaatsen, een vergrijzing van de sector en een toenemend aantal deeltijdwerkers. Vandaar dat onze senior tandartsen naast in Nederland opgeleide tandartsen, ook tandartsen hebben geworven en geselecteerd in Spanje. In dit land is juist sprake van een overschot aan tandartsen en zien veel jonge tandartsen hun dromen in rook op gaan. De Spaanse tandartsen die wij selecteren zijn BIG geregistreerd, zijn uitvoerig getest op tandheelkundige en empathische vaardigheden en hebben een taalcursus van 5 maanden succesvol afgesloten met een B1 diploma alvorens zij starten met werken bij ons. Vanaf dat moment worden zij bovendien intensief begeleidt door senior tandartsen en assistentes, en blijven ze wekelijks Nederlandse les volgen. Uiteraard betekent dit in het eerste half jaar tot jaar dat zij nog niet altijd optimaal kunnen communiceren met u, vandaar dat onze assistentes af en toe bijspringen met uitleg geven. Echter vertrouwen wij erop dat u ze een kans geeft om uw vertrouwen te winnen en te ervaren of de communicatie ook daadwerkelijk na verloop van tijd verbeterd. Dit is onze ervaring namelijk absoluut. Tenslotte willen wij u aangeven dat we altijd direct afspraken maken i.v.m. het belang van regelmatige controle voor uw gebitsgezondheid. We merken dat mensen anders onbewust vergeten een afspraak te maken en daardoor soms een uitgebreidere behandeling nodig hebben dan wanneer we vroegtijdig het gebitsprobleem hadden kunnen aanpakken. Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw afspraak te verzetten (s.v.p. uiterlijk 24 uur van tevoren) mocht kort van tevoren blijken dat u toch niet kunt i.v.m. uw agenda van het werk. Wilt u toch liever op het laatste moment een afspraak maken dan bent u hierin uiteraard vrij. Wij vertrouwen erop u een passende reactie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Team Mondmedicentrum
Vriendelijke leuke tandarts, komt uit Spanje, spreekt goed Nederlands, erg duidelijk over de behandeling, vriendelijke assistente, echt een aanrader, blij dat ik ben overgestapt naar deze praktijk
Ik vind het erg fijn dat de tandarts tijdens de behandeling steeds zegt wat ze gaat doen en haar handelingen aan me uitlegt.
Aardige tandarts en assistente
Gedegen behandeling met goede uitleg
Ik heb angst van de tandarts maar victor heeft mij heel goed en rustig behandeld. Ik durf weer naar de tandarts te gaan. Gr Ton Boeijen.
Beste de heer Boeijen, Wat fijn om te horen dat u van uw angst voor de tandarts af bent! We geven uw feedback zeker door aan Viktor. Met vriendelijke groet, Team Mondmedicentrum
Heel positief over de omgang met kinderen. Ik kom met twee jonge kinderen. Worden er echt bij betrokken, waardoor de spanning afneemt.
Alles was goed en alles werd goed uitgelegd
Snelle actie na afbreken tand. Duidelijke uitleg aan de kinderen (wat ze precies gaan doen, laten voelen, enz.)
klant gericht
Ze zijn lief degene die ik gezien heb. Ken ze nog niet goed