Lekker dichtbij. Vriendelijk personeel.
Ik ben ontzettend blij met jullie als tandarts. Voorheen was ik best wel angstig maar jullie werken zo rustig, netjes en klantgericht dat ik met een 'fijner' gevoel naar de tandarts ga... Bedankt daarvoor!
zeer vriendelijk en vakkundig
Klantvriendelijke opstelling
Overstap gemaakt van een andere tandarts naar Mondmedicentrum en had dit al veel eerder moeten doen!!!! Bij vorige tandarts na 2 dagen nog last van een standaard controle, bij deze tandarts totaal geen klachten.
Vriendelijk,behulpzaam
De mensen zijn erg vriendelijk.
Tandarts die uitlegt wat ze gaat doen en echt gerust stelt. Ik ben met positief gevoel de tandarts verlaten. Taal is (zoals verschillende beoordelingen op deze site al vertellen) enig puntje van aandacht, maar vind hoe je behandeld wordt belangrijker en dat is prima!
Hoi Ferry, Wat leuk om te lezen hoe jij onze zorgverlening ervaren hebt! Aan de verbetering van het Nederlands wordt hard gewerkt. Zo volgen de betreffende tandartsen nog wekelijks Nederlandse les en gaan ze binnenkort op voor het examen Nederlands B2. Ik ben benieuwd wat jij van de progressie vindt als je over een half jaar weer voor de periodieke controle langskomt. Met vriendelijke groet, Team Mondmedicentrum
Erg tevreden! Zeer vriendelijke baliemedewerksters..
Mijn jongste zoon is altijd erg bang maar is door Sergio erg op z'n gemak gesteld doordat hij de tijd nam en hem alles zeer goed probeerde uit te leggen. Ik ben erg tevreden over de behandelingen. 👍
Goed geholpen
Hoi Iwan, Bedankt voor jouw feedback. We kunnen opsommen wat we allemaal doen op het gebied van hygiëne, maar dat zegt niet zoveel als wanneer jij het zelf ziet / uitgelegd krijgt in de praktijk. Ik zou voor willen stellen dat je de assistente de volgende keer vraagt hoe jij kunt zien / weten dat alles hygiënisch gereinigd wordt. Zij kan jou dit namelijk het beste vertellen en laten zien in de behandelkamer en eventueel sterilisatieruimte. Met vriendelijke groeten, Team Mondmedicentrum
men wordt uitstekend geholpen. hele goeie service.
Ik ben vreselijk bang en toch voel ik mij gelukkig op mijn gemaak. En zeker de laatste keer dat ik er was was het een en al vriendelijkheid naar mij toe. Heel fijn
Prima, alles keurig in orde. Snelle behandeling, alles conform afspraak.
snelheid van behandeling (geen wachttijd) en klantvriendelijkheid aan de balie
Vriendelijke medewerkers, zowel de receptiemedewerkers als de tandarts(assistentes). Prettige behandelingen, ik voel mij erg op mijn gemak. Goede hygiëne.