Wordt uitstekend geholpen
Goede kennis van zaken en deskundig advies
Heel behulpzaam en een probleem vermogende oplossing. Wat wil een mens nog meer.
Ik ben goed en deskundig geholpen!
Echte kennis van zaken.
Echte kennis van zaken.
Deskundige, vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen.
Snel nauwkeurig en professioneel. Met als gevolg een top resultaat. Ik kan weer goed lopen en ben zeer gelukkig.
Werd goed ingelicht over wat er mogelijk was
Sinds ik de zolen gebruik kan ik veel beter langere afstanden lopen zonder vermoeid te raken.
Prima en accuraat geholpen door deskundige medewerker die weet waar ze over praat
Wat ik heel erg gewaardeerd heb is de optie om een extra stukje onder mijn steunzolen te zetten. Dat kon ik vrijblijvend uitproberen en gewoon weer weg kunnen laten halen. Maar ik ben er blij mee!