goede service, goed behandeld

Ik ben 22 jaar oud, en toen ik hoorde dat ik steunzolen nodig had ivm de ziekte van Freiberg, gingen alle alarmbellen rinkelen. De dame die mij altijd helpt bij Kemerink (ik weet haar naam zo niet, maar het is een jonge meid, ze werkt dan op de locatie bij Landstede) heeft me compleet van deze angst afgeholpen. Ze was de eerste professional waarvan ik het idee had dat ze wist wat de ziekte was en inhield, heeft me altijd goed uitgelegd het hoe en het waarom, en ook meegedacht over schoenen met uitneembare zolen voor jonge mensen. Kortom, ik ben heel erg blij met deze dame!

• Recent heb ik ervaring met: steunzolen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: De afspraken beginnen altijd later dan gepland. Misschien moet er in de planning iets meer rekening gehouden worden met uitloop.

goede service, goed behandeld

Goede adviezen en een luisterend oor Praktische oplossingen worden aangereikt

• Nazorg N.v.t.
  • Betrouwbaarheid
  • Recent heb ik ervaring met: orthopedische schoen|steunzolen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: De zolen van de orthopedische schoenen laten nog wel eens los

perfect, zeker aan te bevelen

Ben prima geholpen en na een ellendig jaar eindelijk van mijn klachten verlost.

goede service, goed behandeld

Het contact en het opmeten van de voeten gebeurde prima en professioneel, ook de nacontrole en een klein herstel van de steunzolen ging naar wens. Echter een kleine opmerking: de zolen zouden na herstel na twee werkdagen via de post binnen zijn, na een week maar eens gebeld toen bleek dat ze nog gewoon klaar stonden en niet verzonden waren.

goede service, goed behandeld

goed geholpen Je voeten krijgen alle aandacht.

• Betrouwbaarheid
  • Recent heb ik ervaring met: ovac voorziening|steunzolen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: met 4 weken waren de zolen versleten, er wordt nu een nieuwe zool onder gezet

goede service, goed behandeld

Wat ik tot nu heb ervaren supergoed

nvt

• Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: nvt

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en behulpzaam. Mee denken.

vriendelijk en deskundig

• Nazorg N.v.t.

Snelle levering - vriendelijke mensen

prettig

goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking. Er wordt goed geluisterd. Goede adviezen, niet alleen voor mij maar ook voor fysiotherapeut en specialist.

• Recent heb ik ervaring met: steunzolen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: Het is prima zo, maar een 10 geven zou betekenen dat er niets meer te verbeteren zou zijn. Dat is in een organisatie denk ik niet zo. Het verbeterpuntje voor mijzelf geef ik door aan mijn podoloog bij jullie. Dat vindt ik zelf prettiger.

perfect, zeker aan te bevelen

ik heb ze nog steeds niet weer gekregen, ze moesten 3 wk geleden (25/8) aangepast worden

goede service, goed behandeld

Er is vakkundig naar mijn voeten gekeken en goed beoordeeld , ik heb tot nu toe geen pijn meer gehad.

• Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: Nee

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb podologische voetzolen laten maken, tot nu toe bevallen ze wel goed. Alleen dat je 6 weken erop moet wachten vindt ik wel wat lang. Ze proberen zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden, dat vind ik erg fijn.

• Recent heb ik ervaring met: steunzolen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: De 1ste keer dat ik kwam moest ik 35 a 40 min wachten voordat ik geholpen werd. Terwijl ik wel op tijd was. Daar moet wel aan gewerkt worden.

goede service, goed behandeld

tevreden over de steunzolen kan ze echt niet meer missen

• Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: n.v.t

goede service, goed behandeld

Ik werd goed geholpen. Het was snel en efficient. De steunzolen bevallen erg goed.

• Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: geen

goede service, goed behandeld

Er is met aandacht en kennis gekeken wat mijn probleem is / was. Een prima oplossing gemaakt en de voeten herstellen zich door de gemaakte zolen, en er is controle van de voorziening uitgevoerd. Hierdoor is het lopen / wandelen prettiger geworden. Ook kreeg ik tips wat ik zelf extra kan doen voor het bevorderen van meer loopplezier. Ik had eerder Kemerink voet & beweging moeten kennen. Dank aan de podotherapeut, die dame heft kennis van zaken. Vriendelijke groeten, Herman Polman

goede service, goed behandeld

Je krijgt goed advies en er wordt meegedacht.

goede service, goed behandeld

Op een prettige en vriendelijke manier geholpen.

goede service, goed behandeld

Het is mij heel goed bevallen bij Kemerink, de eerste aankomst al het "Parkeren". De behandeling en de manier "van"waren heel goed. Maar de kwaliteit van het materiaal en de nazorg daar kan ik nog niks over zeggen. Daarom heb ik daar maar een 7 opgezet, maar dan kan ook nog wel anders worden. Dat moet nog even zijn tijd hebben.

• Recent heb ik ervaring met: steunzolen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: Nog niet... Bij verzenden ga ik akkord met de voorwaarden ..."WELKE".

goede service, goed behandeld

Mooie orthopedische schoenen, die zoveel mogelijk aan mijn wensen worden aangepast.

• Recent heb ik ervaring met: orthopedische schoen
  • Heeft u nog verbeterpunten / tips voor ons: De gesloten glazen balie schept onnodig het gevoel van afstand. Dat past niet bij d uitstraling van het bedrijf

goede service, goed behandeld

via het ziekenhuis in contact gekomen. de levering en zorg van de inleg zolen verliep goed. goede services.

Radewijnsstraat 8

8022 BG Zwolle