Ik ben 22 jaar oud, en toen ik hoorde dat ik steunzolen nodig had ivm de ziekte van Freiberg, gingen alle alarmbellen rinkelen. De dame die mij altijd helpt bij Kemerink (ik weet haar naam zo niet, maar het is een jonge meid, ze werkt dan op de locatie bij Landstede) heeft me compleet van deze angst afgeholpen. Ze was de eerste professional waarvan ik het idee had dat ze wist wat de ziekte was en inhield, heeft me altijd goed uitgelegd het hoe en het waarom, en ook meegedacht over schoenen met uitneembare zolen voor jonge mensen. Kortom, ik ben heel erg blij met deze dame!
Goede adviezen en een luisterend oor Praktische oplossingen worden aangereikt
Ben prima geholpen en na een ellendig jaar eindelijk van mijn klachten verlost.
Het contact en het opmeten van de voeten gebeurde prima en professioneel, ook de nacontrole en een klein herstel van de steunzolen ging naar wens. Echter een kleine opmerking: de zolen zouden na herstel na twee werkdagen via de post binnen zijn, na een week maar eens gebeld toen bleek dat ze nog gewoon klaar stonden en niet verzonden waren.
goed geholpen Je voeten krijgen alle aandacht.
Wat ik tot nu heb ervaren supergoed
nvt
Vriendelijk en behulpzaam. Mee denken.
vriendelijk en deskundig
Snelle levering - vriendelijke mensen
prettig
Fijne samenwerking. Er wordt goed geluisterd. Goede adviezen, niet alleen voor mij maar ook voor fysiotherapeut en specialist.
ik heb ze nog steeds niet weer gekregen, ze moesten 3 wk geleden (25/8) aangepast worden
Er is vakkundig naar mijn voeten gekeken en goed beoordeeld , ik heb tot nu toe geen pijn meer gehad.
Ik heb podologische voetzolen laten maken, tot nu toe bevallen ze wel goed. Alleen dat je 6 weken erop moet wachten vindt ik wel wat lang. Ze proberen zo goed mogelijk al je vragen te beantwoorden, dat vind ik erg fijn.
tevreden over de steunzolen kan ze echt niet meer missen
Ik werd goed geholpen. Het was snel en efficient. De steunzolen bevallen erg goed.
Er is met aandacht en kennis gekeken wat mijn probleem is / was. Een prima oplossing gemaakt en de voeten herstellen zich door de gemaakte zolen, en er is controle van de voorziening uitgevoerd. Hierdoor is het lopen / wandelen prettiger geworden. Ook kreeg ik tips wat ik zelf extra kan doen voor het bevorderen van meer loopplezier. Ik had eerder Kemerink voet & beweging moeten kennen. Dank aan de podotherapeut, die dame heft kennis van zaken. Vriendelijke groeten, Herman Polman
Je krijgt goed advies en er wordt meegedacht.
Op een prettige en vriendelijke manier geholpen.
Het is mij heel goed bevallen bij Kemerink, de eerste aankomst al het "Parkeren". De behandeling en de manier "van"waren heel goed. Maar de kwaliteit van het materiaal en de nazorg daar kan ik nog niks over zeggen. Daarom heb ik daar maar een 7 opgezet, maar dan kan ook nog wel anders worden. Dat moet nog even zijn tijd hebben.
Mooie orthopedische schoenen, die zoveel mogelijk aan mijn wensen worden aangepast.
via het ziekenhuis in contact gekomen. de levering en zorg van de inleg zolen verliep goed. goede services.