Zoals hierboven tevreden
Werd goed geholpen
Werd goed naar je geluisterd waarna ze de behandeling inzetten. De nazorg was prima. Geduldig en rustig. Je werd herinnerd een paar dagen voor de afspraak. Prima kkantgericht.
Betere verwoording waar de afspraken gepland zijn.
Heel positieve ervaring ben blij dat ik het gedaan heb.
geen
Tot nu toe gaat alles goed, en de problemen die ik eerst had zijn totaal verholpen.
Fijne en gezellige mensen,waarbij je je opje gemak voelt.
Prima geholpen en grote deskundigheid!
Tot op dit moment zitten de zooltjes nog niet echt naar tevredenheid en heb ik nog steeds last van naar binnen vallen van de enkel..zal binnenkort contact opnemen..
Door nog onduidelijke diagnose, zijn er nog geen verbeteringen, maar het is fijn dat er mee gepuzzeld en gedacht word.
Het lopen en staan is er niet op vooruit gegaan. Ook komt m'n rugpijn weer terug. Deskundigheid kan gebaseerd zijn op ervaring, maar daadwerkelijke meting was wat mij betreft niet voldoende.
meer steun, minder pijn
Het voelt een stuk beter al denk ik niet dat mijn voet er beter van word bij tiden nog heel veel last maar mischien heeft het tijd nodig.
Ik ben erg tevreden over de behandeling, maar heb nog wel moeite met het lopen. Dit kan ook komen door de linkerheup, waar gisteren een foto van is gemaakt.
Deskundige behandeling met een vriendelijke toelichting. Goede keuze mogelijk van kleur en uitvoering van de schoenen.
Kan nog geen waarde oordeel geven, vanwege de extra belasting van benen en voeten i.v.m. verhuizing.
Hoewel de meneer die mij heeft geholpen erg veel van zijn vak lijkt te weten, zijn er meerdere dingen mis gelopen. De deskundige spreekt zichzelf tegen in verschillende afspraken waardoor ik in eerste instantie de zolen niet juist heb gebruikt. Daarnaast was mijn afspraak verplaatst zonder dat ik dit wist. Op het moment dat ik er stond, werd er dus niet op mij gerekend.