Ze doen hun uiterste best om alles naar wens te maken. Vriendelijk personeel
Bij Kemerink is men er op gebrand dat de producten die zij leveren van de allerbeste kwaliteit moet zijn. Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend en goede service
Er wordt steeds langsheen gepraat. Of men er lering uit trekt of "wat mee doet" blijft in aantal situaties tijdens analyse van de voeten en aanmeten etc. van de orthopedische schoenen onduidelijk. Het is normaal dat er in de cliënt-professional relatie/behandeling er dingen niet (helemaal) goed gaan, wringen, niet lukken bij de professional/het bedrijf, maar benoem/erken ze dan ook expliciet aan de cliënt. Dan voelt de client zich gehoord.
Ondanks al onze inspanningen blijft deze onvrede bestaan. Kemerink is een hulpmiddelen leverancier, die niet diagnosticeert en niet geneest. Wel helpen wij veel klanten om de loopfunctiestoornissen te verminderen en de mobiliteit te vergroten.
Na veel geprobeerd te hebben kwam ik bij jullie terecht. Had ik het maar eerder gedaan! Ik heb de zolen nog maar kort maar kan het verschil goed merken Geen pijnlijke benen meer.
Wat lang geduurd
Ik voel dat er naar mij geluisterd wordt, mijn voetklachten serieus genomen worden en dat er meegedacht wordt. Als er problemen zijn met mijn schoenen kan ik zo even langs om het aan te laten passen. Degene die de telefoon opnemen en de balie werkzaamheden zijn ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede kwaliteit schoenen, na mijn wensen gemaakt en al heel veel complimenten over gehad.
Deskundig, klantgericht, goed advies. Zeer tevreden. Heb jullie ook al meermalen aanbevolen
Goed verlopen
op een zeer prettige en professionele manier geholpen, in een ontspannen sfeer, met een luisterend oor, in samenspraak.
Zie boven
Top bedrijf
De inventarisatie van het voetprobleem is degelijk en de verwerking van de vastgestelde benodigde aanpassingen aan schoeisel is zeker als zéér goed te beoordelen. De uitvoering van de aangepaste schoenen is altijd degelijk en netjes De aansluitende controle afspraken maken dat eventuele later ondervonden problemen met het schoeisel snel verholpen worden.
Uitstekende behandeling met een fijne medewerkster die verstand heeft van haar werk.
na een kleine verbetering is het prima.
Originele beoordeling
na een kleine verbetering is het prima.
Met betrekking tot mijn klachten ben ik prima begeleid.
na 2 jaar, 2 x huisartsbezoek, podoloog, orthopeed en fysio elders.. ben ik op eigen initaitief bij Kemerink voet en bewegen beland. Er is eindelijk een echo gemaakt en is er een andere oorzaak gevonden.. jammer voor mij dat er er al zoveel mensen mij andere dingen hebben verteld, jammer dat het iets is dat niet over gaat maar wat een opluchting om te weten wat het nu uiteindelijk is..
De klachten zijn helaas nog niet geheel opgelost. Verwacht het op termijn wel!
UITSTEKENDE BEGELEIDING EN VERZORGING
Ik ben hier prima geholpen….veel aandacht voor probleem punten Ruime keuze in schoenen…
goede behandeling, juiste afspraken en op tijd, goede uitstraling van het bedrijf
Zeer vakkundig en vlot!
Prima en deskundig behandeld.
Klantvriendelijk, luisterend oor, tijdnemend Zie score-lijst, die niet perfect werkt
Een bedrijf dat goed omgaat met voetproblemen.