uitstekend geholpen
Prettig geholpen
geen opmerkingen.
Comfortabele steunzolen. Gedegen vooronderzoek
de deskundigheid en klantvriendelijkheid is prima! ik weet alleen nog steeds niet of steunzolen voldoende helpen en goed zijn daar ik nog steeds veel pijnklachten heb in linkerbeen en knie en heup....
Enorme klantvriendelijke benadering. Rustig de tijd nemend om uit te leggen wat er gaat gebeuren,op vragen vriendelijk en geduldig antwoorden. Bij het ophalen van mijn schoenen het lopen erop een gevoel van euforie. Eindelijk na 2,5 jaar sukkelen en pijn weer kunnen lopen!! (Nee niet geheel zonder problemen maar dat kan gezien mijn complexe aandoeningen ook niet) Máár ik kán met rollator weer mijn hondje uitlaten heb weer een gedeelte "vrijheid" terug!!
goede mensen gaat zo door
Zeer kundige advisering en duidelijk advies hoe dat e.e.a. zal worden uitgevoerd en wat de bewegingsmogelijkheden zijn.
Her begin en het eind was goed, maar er tussen door kon wel iets beter
zeer goed
De Periode van het begin van een nieuwe schoen maken tot het eindpunt dat de schoen klaar is vind ik wat te lang duren dat lijkt me nog wel een punt dat het iets sneller kan maar ja ik heb daar ook geen ervaring mee maar wie ben ik om daar over te oordelen ?
Zeer vriendelijke, professionele en kundige medewerker!
Nog niet helemaal tevreden met het product. Het geeft nog niet het resultaat dat voorspeld was.
Laatste afspraak te weinig ingegaan op het loop comfoort
goed geholpen vriendelijk personeel
Goed meedenken bij het oplossen van een hardnekkige blessure.
Ik ben erg tevreden, heb erg goede informatie gekregen. En ook heel fijne hulp en tips bij het uitzoeken van een geschikte schoen voor de steunzool. Ben nu voor zover mogelijk klachten vrij!
Mijn ervaring is heel goed. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De deskundigheid is hoog.
Prettige behandeling. Deskundigheid en vriendelijkheid maar bovenal goede zolen. Onze dochter loopt nu een stuk beter met minder pijn!!
doordat ik de steunzolen heb loop ik een stuk beter en is de pijn die had in mijn been , een stuk minder.