Fijne correcte en zorgvuldige bejegening. De medewerker maakt goed duidelijk welke de grenzen en de mogelijkheden zijn van orthopedisch schoeisel. De meeste keren op de afgesproken tijd en dat is gezien mijn eigen werkplanning zeer aangenaam
Vriendelijk geholpen en goede service.
Er wordt goed na je geluisterd En nemen je serieus
Heel goed ervaring aardig en diskundig medewerkers alles op tijd geen vertrachingen digital afspraken ik ben harsteke tevreden
Het is bijzonder goed
De stof bovenop de steunzool laat bij mij aan de zijkanten los. Is bij de nacontrole al een keer opnieuw gelijmd.
prettige en goede contacten, wordt met je meegedacht. geheugensteuntje voor afspraak wordt bijzonder gewaardeerd.
Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen door Tamar vd Veen
Beide dochters zitten op het CSE hebben hebben sportsteunzolen ivm klachten aan knieën en scheenbenen. Door de zolen zijn de klachten aanzienlijk verminderd.
Ik werd meteen serieus genomen, en er werd mee gedacht om de klacht te verminderen. Als ik veel pijn had kon ik vaak snel terecht en ook via de mail snel reactie terug. Ben heel fijn geholpen en er werd goed aan mij gevraagd waar ik de klachten had. En dan werd er ook meteen een aanpassing aan de zool gemaakt. Ik had hele erge pijn in het begin en nu ben ik al weer gewoon aan het werk en kan het weer volhouden. Maar moet wel mijn schoenen en zolen dragen. Doe ik dit niet dan voel ik de pees. Ik voelde me heel serieus genomen en dat men ook wist waar ik het over had. Heel fijn want ik was echt bang dat het niet meer over zou gaan.
Ik zou niet weten wat bedoeld wordt met:"Meerwaarde v.d levering bij lopen, staan en bewegen."
Voor ons kind moeten wij beslissen qua schoen. Het lopen bleek minder te gaan bij ons kind. Hoe kan dit? We kregen duidelijke uitleg we hadden een ander merk gekozen maar deze schoen schoenen blijken te zwaar te zijn voor ons kind wat het lopen erg beïnvloed. De volgende x werd er vooraf al gezegd we moeten opletten dat we niet te zware schoenen uit kiezen. Top!
Er wordt met aandacht geluisterd en naar de situatie gekeken. Voorstel voor verbetering steunzool wordt in goed overleg gedaan. Ook de nazorg is uitstekend.
Dit betrof mijn dochter dus aantal vragen kan ik niet beantwoorden. enquête doorgestuurd naar dochter
In het beging loop ik goed maar na een halve dag zijn m'n voeten moe om te lopen en doe het zeer Maar in de avond uren doe het erg pijn.en vooral aan de zijkanten van mijn voet.
Hoewel ik niet stond te trappelen om orthopedisch schoeisel te gaan dragen is het me erg meegevallen. Er is tegenwoordig gelukkig veel keus in modellen. Ze bevallen prima.
vlotte en behulpvaardige mensen. Goede kennis van materiaal en voet & gewrichten
Zooltjes lopen prima. Zeker na een correctie in de nazorg
Prima ervaring, netjes geholpen loop nu zonder blessure.
na zowat een half jaar met pijn rond te hebben gelopen bleek ik door een concurrent verkeerde steunzolen te hebben gekregen, nu nieuwe en het gaat goed gelukkig.