Bij de intake werd ik professioneel benaderd en het probleem werd serieus genomen. In het begin deden de steunzolen pijn onder mijn voeten. Uit de verhoging is een stukje weggenomen waardoor de pijn is verminderd.
goed behandeld, alleen last van de linker voet!
Prima ervaring. Prettige behandeling, goed meedenken van de medewerker. De schoen op zich is prima gelukt. Na klacht de pasvorm ook goed verbeterd. Ik ben helaas niet tevreden over het leder van de schoen. Schoenen zijn enorm vlekkerig, zien er uit als oude schoenen terwijl ze pas een paar maanden oud zijn.
na paar keer hardlopen liet het vilt van de steunzool los podoloog zooltjes meegenomen om weer te lijmen. goede service
Voel de pijn op mijn rug minder,en ook met mijn enkels is er verbetering gekomen,nadat ik eindelijk een nieuwe steuzool heb aan gepast
Steunzolen aangeschaft die mijn voeten ondersteunen. Klantvriendelijke medewerkers die het beste resultaat voor de klant willen leveren.
Na volle tevredenheid behandeld.
Ik ben keurig behandeld en het resultaat is naar wens.
Ontvangst bij de balie zeer vriendelijk en beleefd. Medewerker geeft blijk van deskundigheid bij aanmeten steunzolen en diagnosticeren probleem en zeer klantvriendelijk. Ook het doorverwijzen naar pedicure heeft bijgewerkt aan behoorlijke vermindering van (pijn)klachten. Ook pedicure is zeer klantvriendelijk.
Prima medewerkers prettig geholpen.
De zolen zijn nogal hoog en slip daardoor uit de schoenen !
Zie mijn mail
Betere planning. Elke keer uitloop van afspraak. Zelfs om 9.15 uur.
zeer deskundig
geen problemen met de steunzolen,zaten meteen goed.nee
Goede ervaring en goede adviezen