Je word heel leuk geholpen door een persoon die kennis heeft van het geheel ,ook bij de nazorg ben ik goed geholpen, zou zeggen ga zo door.
Ik heb fantastisch contact gehad met Marieke. Ze was erg professioneel en vriendelijk. Ze heeft me prima advies gegeven. De zolen zijn geweldig. Veel dank aan haar.
In bijna alle opzichten heb ik een positieve ervaring, m.u.v. de levertijd van de steunzolen. Deze levertijd vond ik buitensporig lang!
Een zeer prettige zaak waar ze goed naar je luisteren. De pas vorm zit als gegoten. De voeten krijgen de juiste steun en rust. Gevolg dat de rug pijn ook verminderd.
Na een kleine maar belangrijke aanpassing in de zolen, (er is 3 mm tussen gezet in het midden van de zool, waardoor de afwikkeling een stuk verbeterde) waren de schoenen een grote verbetering bij het lopen, ook de de grote versteviging rond de enkel is het fijn.
Fijne mensen en god resultaat
Sinds ik mijn steunzolen heb kan ik veel beter lopen zonder pijn.Ik ben er heel blij mee.
ben super blij met mijn steunzolen en ben super vriendelijk geholpen en er werdt . ook heel goed naar mijn klachten bij aankomst geluisterd ook vondt het suoper fijn dat ik kort voor mijn vakantie kwam en dat hun er alles hebben een gedaan om mijn zooltjes nog mee te kunnen krijgen
De samenwerking van orthopedie van de Isala met Kemerink vind ik erg positief. Ik ben zeer prettig geholpen door alle medewerkers. Heb goed / professioneel advies gekregen bij alles en prima kunnen overleggen over de aanpassingen die nodig/ wenselijk waren. Resultaat is erg positief. Steeds dezelfde medewerker tijdens het hele traject vond ik prettig. Soms gingen er dingen mis omdat er op 2 locaties wordt gewerkt, maar werd steeds goed opgelost.
Wordt hier zeer vriendelijk geholpen . ze weten waar ze het over hebben .schoenen lopen voortreffelijk.
Onze ervaringen met Kemerink zijn erg goed en ook in de benadering naar onze zoon m.b.t zijn verstandelijke beperking.
Ben blij dat mijn klachten stukken minder zijn.
Vriendelijk en goede behandeling. Heeft mij heel goed geholpen.
Mijn ervaringen met Kemerink zijn heel goed. Deskundig, betrokken, goed product. Ik ben zeer tevreden.
Ik draag de zolen elke dag maar houd pijn in de voeten. De neuroloog is er nu mee bezig.