Fijne schoenen, en lopen geweldig. Leuk en vakkungdig
Heb een slijmbeurs ontsteking in mijn l heup had bij de laatste afspraak al gemeld dat ik daar pijn had denk dus niet dat het aan de schoenen ligt . Groet Marianne.
Ben er heel tevreden over hoor in alle ppzichten
De Syriër die ik begeleid bij zijn bezoeken aan u heeft geen succes met zijn orthepedische schoen. Het lopen blijft een pijnlijke zaak.
Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en die zijn ook opgelost door de nieuwe steunzolen. Ben nog een keer voor controle geweest en daar is een kleine verandering aan de steunzool gemaakt en nu geen zere voeten meer. ik ben zeer tevreden.
De nieuwe zolen die ik in augustus heb gekregen zijn nu net voor de 2e keer aangepast. Tot nu toe was er nog niet het gewenste resultaat. Ik ben nog lang niet pijnvrij. Hopelijk gaat de laatste aanpassing hier voor zorgen.
Super goede ervaring met Elise.
Ik ben een aantal jaren geleden op advies van mijn orthopeed overgestapt van een andere orthopedisch schoenmaker naar jullie toe. Mijn ervaring is supergoed, wat vooral fijn is is dat als ik in het ziekednguis ben bij de orthopeed dat je dan gelijk ook geholpen kunt worden door kemerink omdat het in hetzelfde gebouw is. Overleg tussen de orthopeed en de orthopedisch schoenmaker is dan ook bijna altijd wel mogelijk wat de ervaring een stuk fijner maakt. Je hoeft dan nooit lang op antwoord te wachten als er iets overlegd moet worden.
Een zeer tevreden klant metgoede ervaring
Ik kom voor behandeling bij mevrouw T. Van Veen. Ze werkt zeer nauwkeurig en luistert aandachtig naar de eventuele klachten die ik heb. Haar klantgerichte en communicatie vaardigheden zijn uitstekend. Ik voel me prima geholpen.
Er wordt goed geluisterd naar de klachten, zodat er goede schoenen kunnen worden aangemeten. het hele proces werd goed uitgelegd. bij een pijnklacht werd ik snel geholpen
Vanaf het eerste bezoek aan uw bedrijf, niets anders dan lof over ontvangst, behandeling en aflevering. Pedicure Voet bij stuk, heeft mijn eerste paar schoenen op Faceboek gezet om te laten zien hoe mooi deze schoenen kunnen zijn.
prettig, en na mijn idee vakkundig, Ik heb nog te weinig ervaring voor de langere termijn met deze zolen om er veel over te kunnen zeggen
goede service en voorlichting bij passen en uitzoeken model en kleur, bij levering nieuwe schoenen goede voorlichting over gebruik en onderhoud.
Betere lijm gebruiken voor de randen van de schoenen laten los
Dit soort enquêtes heeft geen zin. De gemiddelde klant, waar ik mijzelf onder reken, heeft geenreferentie om een oordeel op te baseren.
De zorg en uitleg en alles was geweldig goed
Je wordt goed geholpen dit is mijn ervaring hier van
Ik ben heel blij dat de zool opgevuld is het lopen gaat veel beter
Wij hebben met Kemering al sinds vele, vele jaren zeer positieve ervaringen.
Ik heb zeker het gevoel dat er naar je wordt geluisterd Mijn zolen zijn al een paar keer aangepast