door de pijn aan de linker voet is beoordeling van het draagcomfort nog niet goed door mij te beoordelen Er is een nieuwe afspraak gemaakt bij revalidatie arts in combinatie met kemerink
Prima begeleiding en inlevingsvermogen door Marieke
Gewoon geen op/aanmerking Super geholpen En we hopen dat Brent zn voeten er baat bij Krijgen!
Ondanks dat ik twee keer mijn afspraak ben vergeten..., ben ik elke keer heel prettig geholpen en kreeg ik voldoende uitleg.
Deskundig goed geholpen. Erg tevreden
De steunzolen werden steeds weer aangepast, net zolang tot het acceptabel was, nooit heel fijne steunzolen geworden.
Ik ben uitstekend geholpen door Ben Swienink m.b.t. het aanmeten van steunzolen. De steunzolen gebruik ik nu dagelijks.
goede uitleg gehad.
Ik ben blij met de steunzolen.Nu heb ik geen pijn.En medewerker was echt vriendelijk en doet haar werk goed.
Zeer plezierig
De behandeling door uw medewerker is vakkundig en zeer vriendelijk uitgevoerd.
Heel erg positief over schoenmaker en de schoen
De schoenen bevallen prima het enige waar ik niet aan kon wennen waren de veters die gingen een paar keer dag los zitten na een wandeling. Optie was anders veters gaan strijken maar dat hielp ook niet. De goede oplossing was ronde veters die blijven goed zitten en loop ik ook weer een stukje veiliger dan met losse veters.
Deskundige en vriendelijke behandeling.
Toppie behandeld. en zeer netjes en deskundig
Bij Kemerink ben ik uitstekend geholpen! Bij de nacontrole bleek dat er nog een paar aanpassingen nodig waren om de steunzolen nog wat beter te laten passen. Dat is snel en prima uitgevoerd. Eindconclusie: Ik had het eerder moeten doen!
Kemerink heeft veel expertise in huis en medewerkers (ook administratie) die meedenken met cliënt.
Alleen de communicatie over de orderbevestiging via mijn werk ging nog niet vlekkeloos.
Vooral communicatief is Dhr. Starink erg sterk. Dit kan een uitdaging zijn in gesprek met mijn zoon, is mijn ervaring.