werk bij scania en het is ideaal dat jullie spreekuur hebben daar
Goede en passende steunzolen Moet er nog steeds aan wennen Pijn knie veel minder, misschien door andere voetstand al blijft de linkerknie dik
Heel goed! Voelde me erg op mijn gemak en begrepen!! En heb nu geen pijn meer aan mijn voet.
neen
Zeer professioneel en klantgericht geholpen. Het hele proces van aanmeten, levering en nazorg was een plezierige ervaring. Nazorg loopt nog in samenwerking met ISALA. Al met al een begeleiding van begin tot einde gericht op mij als persoon, zeer gewaardeerd.
Nog nooit zulke goede steunzolen gehad. Ik maak al 27 jaar gebruik van steunzolen.
Vakkundig
Allemaal prima. Super tevreden!
Zeer correct geholpen en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Heel vriendelijk en vooral zeer vakkundig.
loopt goed goede ondersteuning, drukpunten goed verholpen.
Het heeft mijn loopvermogen beduidend verhoogt. wel graag alle communicaties per post.
Klantvriendelijkheid zijn ze. En mooie aangepaste schoenen.
Goede zorg en uitleg. Uitstekende kwaliteit. Als er iets stuk is wordt het gelijk gerepareerd.
Ik heb al 3 paar a 1800 euro moeten terugbrengen voor reparatie omdat de zolen niet goed of goeg genoeg gelijmd en/of gestikt werden Waardeloos nog even en SCAPINO leverd betere kwaliteit als dit gespecialiseerd bedrijf in orthopedisch schoeisel
Ik ben zeer te vreden over de schoenen en over de behandeling
zie boven.
Gewoon super voor elkaar!
Prima service ! Heb er veel baat bij .