Ik ben deskundig geholpen
De podoloog is vriendelijk , rustig, deskundig, kijkt goed, denkt mee over verbetering, net zolang tot het goed is.
Ik he nu eerst voorlopige orthopedische schoenen. Deze waren snel klaar en voldeden aan de verwachtingen. Mijn voet herstelde snel, tot het moment dat mijn voet zo smal geworden is, dat de schoen te veel ruimte heeft. Nu stagneert het herstel en wacht ik met smart op mijn orthopedische schoenen. Helaas heeft de levering vertraging opgelopen. Na contact wordt er actie ondernomen en kan ik volgende week de schoenen ophalen.
blijf het zo houden
Kan niet lopen met de steunzolen. Ze zijn erg hard waardoor ik zeer pijnlijke voeten krijgt
Prima uitleg en service. Prettig in de omgang.
Vakbekwame, beleefde en zorgvuldige medewerkers.
werk bij scania en het is ideaal dat jullie spreekuur hebben daar
Goede en passende steunzolen Moet er nog steeds aan wennen Pijn knie veel minder, misschien door andere voetstand al blijft de linkerknie dik
Heel goed! Voelde me erg op mijn gemak en begrepen!! En heb nu geen pijn meer aan mijn voet.
neen
Zeer professioneel en klantgericht geholpen. Het hele proces van aanmeten, levering en nazorg was een plezierige ervaring. Nazorg loopt nog in samenwerking met ISALA. Al met al een begeleiding van begin tot einde gericht op mij als persoon, zeer gewaardeerd.
Nog nooit zulke goede steunzolen gehad. Ik maak al 27 jaar gebruik van steunzolen.
Vakkundig
Allemaal prima. Super tevreden!
Zeer correct geholpen en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Heel vriendelijk en vooral zeer vakkundig.