Moeilijk te omschrijven want ook met deze schoenen heb ik pijnlijke voeten.
Fantastisch geholpen
Mijn dochter Maud heeft steunzolen gekregen. Moeder van Maud heeft het ingevuld.
ik nieuwe schoenen gekregen en ook orthopedie sche zolen ,ik heb ze laten aanpassen omdat ik ontzettend last van mijn knie kreeg en veel eelt onder mijn rechter voet . ik gebruik intussen de zolen niet meer en de pijn in mijn knie word miner volgens de huisarts zat ik tegen een ,,heuvel,,knie aan ,de schoenen bevalken mij erg goed
Mijn ervaring is prima , ik heb mijn schoenen nog niet kunnen dragen omdat ik tijdens het ophalen met vakantie ging en het betreft winter schoenen dus ...... de inlegzolen maar gebruokt.
goed behandeld
Het heeft bij mij nog geen tastbaar resultaat opgeleverd. Nog steeds een pijnlijke voet ondanks al mijn oefeningen en dagelijks gebruik zolen.
Vriendelijk prettig
Goede behandeling keurig
Net terug van een vakantie in een tropisch land waar ik kon genieten van de nieuwe zolen .ook nog mooi zwart voor in de sandalen.Ze moesten er nogmaals voor worden aangepast .maar het werk van mevr.Elise Siemens mag er zijn.
Zeer professionele instelling met heel goed personeel. Niets op aan te merken.
bijzonder goed geholpen. Heel serieus en vakkundig Dank daarvoor !!!
Prima en zorgvuldig gekeken en behandeling
Goede uitleg en behandeling
Onze eerste ervaring bij jullie. Prima geholpen, aandacht voor cliënt en begeleiding. mooie schoenen geleverd. Client heeft nu aan beide voeten een goed passende schoen ivm verschil in voetgrootte.
Eerste keer een aan meting , steunzool was bij aflevering teveel afgesneden. Dit werd niet erkend door de aanmeetster. Was duidelijk zichtbaar. Gaf advies eerst de nieuwe steunzolen dan nieuwe schoenen, toen de steunzool niet juist bleek te zijn kregen wij het verhaal eerst nieuwe schoenen dan steunzolen aanmeten???? Er was geen erkenning maar verschuiven van de oorzaak. Werden nieuwe steunzolen gemaakt, prima deze zijn goed.
De 2e afspraak is niet doorgegeven!!!Ik belde zelf om te vragen wanneer het was! Ook was de rekening al naar de zorgverzekering gestuurd voordat ik de steunzolen had gekregen! Ik wist ook niet van te voren welke kosten ik zelf moest betalen!!!
Prima geregeld allemaal!
alles prima, vriendelijke recepioniste