De medewerker die mij geholpen heeft., luisterde goed, en besprak wat hij van plan was met het zooltje. Een opgewekte man. met verstand van zaken en hij geeft je een goed gevoel
De zooltjes bevallen heel goed
Zeer positief.
Super goede ervaring met Kemerink! Ik heb de Engelse Miles kunnen uitlopen met de steunzolen en ga over het algemeen een stuk minder door mijn enkel. Wel kan ik nu mijn knie knakken, maar ik weet niet zeker of dat er iets mee te maken heeft. Erg blij met de klantvriendelijkheid en de ervaring met Kemerink in het algemeen!
Ik ben erg goed te spreken over de vriendelijkheid en de deskundige. We hebben alleen helaas ook wat minder goede ervaringen met een nieuwe medewerkster die onze afspraak vergat, waardoor we de hele middag op de looptest moesten wachten. De laatste afspraak hadden we een vervanger. Ook zeer deskundig, maar je moet alles toch nog weer opnieuw uitleggen. Ik vind de afspraken tot nu toe rommelig gaan daardoor. Of de steunzolen het beoogde effect hebben, is op dit moment nog niet duidelijk.
Fijn geholpen.
wordt altijd deskundig en vriendelijk geholpen.
de steunzolen moeten vaak bij gesteld worden. Ik vind dat storend
Door de jarenlange ervaring met Kemerink orthopaedie beveel ik deze firma van harte aan voor Zwolle en wijde omgeving!!
Zeer positief.
Niet al te snel afspraken afzeggen/wijzigen. Toch iets wat we vaker hoorden. Je kunt bijv. niet een week van te voren een afspraak afzeggen/wijzigen en dan als reden opgeven dat er een spoedgeval tussen kwam.
Na veel passen en meten de juiste (steun)zool gevonden. Altijd vriendelijk en geduldig geholpen.
accuraat , zeer deskundig, klantvriendelijk, betrouiwbaar advies
Deze keer door een 2e medewerker geholpen. Dat is mij niet bevallen.
De heren , die mij hebben behandeld, waren respectvol, vriendelijk en deskundig. ze hebben goed werk geleverd.
Mijn klacht is niet verholpen loop momenteel op krukken. Wordt doirverwezen nasr sebastian vischer. Hopelijk komt er dnel verbetering in. Wacht niog op afspraak met hem
Prima geholpen en goede service.
Dankbaar dat ik daar terecht ben gekomen met mijn klachten. Voel mij gemotiveerd om ook van mijn kant mijn best te doen en naar alle adviezen te luisteren die ik mee krijg vanwege de inzet die ook de behandelaar laat zien. Compliment
👍👌
Een zeer goed bedrijf