Zeer goed.
Alles is gericht op het optimaal voldoen aan de behoefte van de klant. Petje af!
Eerste 4 weken niet daarna wel.
Er is naar me geluisterd en ze begrepen mij waardoor de klacht al voor de helft verbeterd is
Tot nu toe zeer positieve ervaringen.
Tot nu toe zeer positieve ervaringen.
Prima ervaring mee.
Vriendelijk en deskundig
1 ste afraak was in het ziekenhuis. Medewerkster had ik in de eerste instantie moeite mee.( overheersend) en ik was moe. 2de en 3de afspraak bij jullie toen ging het goed. Zo geen tips/verbeterpunt .
Zo'n prettige en vriendelijke benadering en een geweldig paar schoenen gekregen! Alleen maar lof!!
Maak al enkele jaren gebruik van steunzolen. Enkele maanden geleden het derde paar aangeschaft. Die geven mij duidelijk minder klachten dan bij de vorige twee paren.
Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen, alleen nog wel klachten aan mijn voeten.
lekker spontaan en kundig
Helaas is er bij het 1e paar van alles mis gegaan. Er zat geen rits in, hoewel wel gevraagd. Van de initialen waren er 2 met kleine letter en ik "gleed" in de schoenen. Na herstel bleek de rits niet goed vastgemaakt en de schoen nog niet goed te passen. Wacht nu weer op nieuw herstel.
Ik ben 11 jaar klant. Ik was altijd volledig tevreden. Dit keer helpen de nieuwe steunzolen niet om de pijn in mijn voeten weg te nemen. Graag ontvang ik een oproep van jullie voor een scan van beide voeten.
Vriendelijk en correct