het is gewoon goed
Je wordt goed uit gelegd en goed behandelt
Goede service, en goede kwaliteit.
prettig geholpen, laagdrempelig. Vertrouwen dat, mocht er nog wat tegenvallen je weer welkom bent.
Werd vriendelijk geholpen. Ook werd ik op de gemaakte afspraaktijd opgehaald, dus fijn dat het niet uitliep.
Ik hoop dat mijn klachten minder worden, er is goed aandacht aanbesteed
Ik heb goede ervaringen met mijn behandelende podothertapeut
Fijne behandeling en de nieuwste steunzolen was een prettige ervaring.
Na lange tijd veel klachten te hebben gehad en verkeerde steunzolen elders, nu een bredere kijk op het totaal bewegen. Op advies van Maurice nu begonnen bij fysiotherapeute Judith om mijn klachten te verbeteren. Ik heb vertrouwen in deze aanpak.
Prima adres
Zeer tevreden, is er iets, dan kun je altijd terug komen.
Voor het geld wat ik moest betalen €232, krijg je maar 1 paar steunzolen en consult van een aantal minuten. Voor een 2e paar moet ik dan nog eens €80 bij betalen die ik niet vergoed krijg van zorgverzekeraar en werkgever. Geldklopperij en profiteren van het huidige zorgpremie systeem! zo jammer dat dit op deze manier moet.
Zeer prettig geholpen. Er is goed geluisterd en mijn klacht is verholpen
Er wordt goed naar je geluisterd en samen kom je dan op een goede weg
Mijn zoon vindt de zeunzolen erg fijn. Zijn klachten zijn niet over maar wel wat verminderd.
Helaas nog geen verbetering, eerder last van andere gewrichten erbij. Er werd wel gewaarschuwd dat ik eventueel spierpijn zou kunnen krijgen, maar geen spierpijn gehad. Ik gooi het er maar op dat mijn hele lijf moet wennen aan een andere houding van de voet....
Was goed zeer tevreden
Er wordt goed naar je klachten geluisterd.
Na de opmeting van mijn voeten moest ik het merk doorgeven van mijn werkschoenen. Dit heb ik gedaan alleen was er bij jullie een miscommunicatie waardoor het maken vertraging opliep. Echter de zool zelf en de nazorg door Marieke Veneklaas was perfect. Goed en deskundig, ik loop en sta weer veel beter tijdens het werk! Top!