Aanvankelijk had ik veel baat bij de nieuwe steunzolen, maar dat stopte op een gegeven moment. Ik weet niet wat ik fout heb gedaan. Misschien iets teveel gelopen, maar ik wandel al maanden niet meer. Het 2de paar dat ik nog maar enkele weken heb draagt niet fijn. Ik neem binnenkort contact Op.
De zolen slijten harder dan verwacht
Wel weer even aan wennen.
Door het materiaal van de steunzolen worden mijn voeten heel warm (zweetvoeten)
X
Ik ben goed geholpen. Eindelijk een merkbare voorziening voor mijn voeten, waar ik jarenlang naar heb gezocht.
De schoenen zitten lekker en lopen goed .
Ik vond dat ik goed en deskundig ben geholpen door uw medewerkers. Het probleem is nog niet helemaal opgelost maar ik neem binnenkort wel contact op
Al een aantal keren hier geweest en altijd netjes behandeld, het is moeilijk om aan de hand de klachten passende zooltjes te maken. Nu al een tijdje nieuwe zolen maar merk dat ik niet van de klachten af kom en meer rugklachten heb. Door de corona een telefonische consult gehad maar heb denk ik nu toch weer een gewone afspraak nodig.
Prima geholpen.
Ik ben er erg blij mee. De steunzolen hielpen direct. Ik kan weer lopen als een "kievit".
De ervaring is goed.
Nazorg en verbeteringen, nog geen ervaring daarmee, zal nog gebeuren, kan nu nog niet uit de voeten met één van de zolen.
De behandeling en omgang van medewerker ben ik heel tevreden over. Ook wetend dat mijn voetklachten erg gecompliceerd zijn.
Prima!
Ik heb die keren dat ik geweest ben,een goede en prettige behandeling gehad!!!
Het zou helpen als er digitaal vooraf en naderhand teksten beschikbaar waren waarin alle ins en outs van steunzolen worden beschreven en uitgelegd op de wijze als bv. de website www.thuisarts.nl Kennis van hoe mijn voeten in elkaar zitten, hoe ik loop, wat er mis is, welke onderdelen beïnvloed worden door de steunzolen ontbreekt. Algemene informatie om mijn klachten heen zouden mij helpen om mee te werken aan de behandeling. Na drie of vier bezoeken heb ik nu langzamerhand wat meer inzicht. En een tip om zelf met een pijnlijke voet een oefening te doen kreeg ik pas de laatste keer. Maar als zoiets als op internet te lezen is, hoeft uw medewerker niet alles te bedenken en te zeggen bij een consult.
Prima en vakkundig personeel
Perfect, zeer vakkundig, geduldig, goed advies