Dankbaar dat reeds vele jaren dhr J.Hagen steeds tracht mij passende schoenen en binnenzolen te maken dat het lopen nog steeds mogelijk maakt (erge reuma vergroeide voeten ) Hopelijk dat dat zo blijft
Mijn steunzolen zijn fijn. Ik heb hielspoor. Mijn nieuwe steunzolen geven minder pijn. Ik kan hierdoor wat langer wandelen.
al jaren goede zorg
in een woord geweldig
Naar volle tevredenheid geholpen door vriendelijk en deskundige medewerker.
zeer positief
prima, prettige contacten, deskundig personeel
Zie bovenstaande...
Ik ben zeer tevreden over Kemerink. Al vanaf het begin was het gevoel goed en dat is het nog steeds. Je thuis voelen als je binnen komt vriendelijk bij de receptie en ook de vakkunde van mijnheer ...... is perfect. Ik ben een aantal jaren bij een ander bedrijf geweest en heb nooit echt goed passende schoenen gehad. Bij Kemerink zitten ze als gegoten. Ook mijn 2e paar zit perfect. Al met al een tevreden klant.
Deskundig, snel,verstand van zaken.
Er wordt meegedacht met de keuze van schoenen. Zowel comfort als uitstraling.
Absoluut prima!
Ik heb deskundig advies gekregen
Prima gegaan met de nieuwe steunzooen
Vlot en kundig advies
Ik had ernstig last van hielspoor aan beide voeten, na het aanmeten van goed zittende steunzooltjes, kan ik nu weer mooie wandeling maken met mijn hond.
Tijdens het controle onderzoek worden duidelijk de bevindingen gemeld. Teems ook adviezen gegeven
Ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen .
Ik heb het gevoel dat er goed geluisterd werd en daarop de behandeling uitgevoerd is. Op elk moment kon ik contact opnemen bij vragen/opmerkingen. Aanpassingen die gedaan werden sneden hout en hielpen.
Vriendelijk personeel
Zeer goed advies, professioneel en kundig Helemaal tevreden
Nvt
Keurig geholpen met de juiste zool
Heel vriendelijk, deskundig .. Het was een zeer prettige ervaring..
Best wel startmoeilijkheden gehad. Kon meestal snel langs komen. De medewerker die mij helpt is geweldig! Voel me begrepen en hij doet alles om de schoenen zoveel mogelijk naar mijn zin te maken. Ben daar erg blij mee.