nvt
Bij elk bezoek héél goed behandeld!!
De vorige twee keren dacht ik dat nazorg niet nodig was. Dus ben ik niet teruggekomen. Achteraf blijkt dat ik twee keer toch niet helemaal goed zittende zooltjes heb gehad, waardoor ik veel pijn in mijn rechtervoet heb gehad en steeds minder ging wandelen.
Goed ontvangen en op tijd. Behandeling was uitstekend,kan niet beter
Ik kwam voor steunzolen en tot op heden gaat het redelijk goed.
Ze kijken serieus naar het probleem en zorgen voor een goede oplossing.
Vanaf het eerste moment werd er geluisterd naar mijn klachten. En alles ingezet om de klachten te verminderen. Dat is goed gelukt. Er werd ruimschoots de tijd genomen, voor passen en juist aanmeten. Hartelijk dank daarvoor.
Heel vriendelijk ,maar profisioneel geholpen,niks op aan te merken.
Alle stappen en dingen die ik bij jullie heb ervaren waren fijn/prettig, alles stap voor stap duidelijk en rustig uitgelegd van wat er ging gebeuren Met vriendelijke groet Mark
Prima mijn klachten opgelost
De klacht die gezien word en dat het verbeterd/klachten vrij kan worden door middel van een steunzool, Ik merk echt wel verlichting van de klachten!! Daarom draag ik ze ook elke dag. Al vind ik de steunzool wel lastig in de schoenen samen met met mijn hoge brede voet met steunkous
Fijn contact en goede service
Vakkundig en plezierig
door mijn steunzolen heb ik nu geen pijn aan mijn voeten meer. betrouwbaar en deskundig advies!
Tevreden
Deskundige behandeling
Goede en vlotte behandeling, Alleen jammer dat er bij mijn laatste afspraak een dubbele afspraak was waardoor het voor mij een half uur later geworden.
kundig, professioneel en vriendelijk
Goede vriendelijke behandeling. Alleen eerste paar was niet naar tevredenheid en aan tweede paar zouden geen kosten verbonden zijn. Krijg wel van Zilveren Kruis eigen bijdrage van twee paar schoenen. Hoe Zo?
Michel Wolf legt alles heel goed uit en luistert goed naar wat je vertelt Vooral zo door blijven gaan Nogmaals mijn complimenten
Prima!
Er wordt meegedacht wat voor soort schoenen ik wilde.Hij begreep goed wat ik wel en niet wilde.Ben heel blij met het begrip.En m’n schoenen werden opnieuw aangepast.Nu zitten ze lekker.Vakkundige medewerker
Tevreden over de beoordeling van de zooltjes. Goede uitleg over de wijziging en wat voor effect het heeft opgeleverd .
best service !!Tot volgende jaar