Ik ben super tevreden
Zooltjes zijn fijn
Men heeft veel geduld en luisterd goed naar de klacht/vraag. Mooie, nette schoenen. Tante komt altijd bij Michel.
Vind dat we altijd goed geholpen worden
Luisterend oor en goede uitleg en meedenkend! Fijn. Ik was in Hasselt.
Zie boven
Intake is beperkt tot voet/enkelprobleem. Ik loop al 1.5 jaar op instapschoenen, veters strikken is moeilijk en pijnlijk. Schoenen zijn aan gemeten bij een opgezette/ontstoken enkel. Ik schrok van de kwaliteit(uiterlijk van de schoen, pasvorm was belabberd (ontsteking verdwenen), en waren voorzien van veters. Het aandoen en lopen op deze schoenen is pijnlijker dan op mijn normale instappers.
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat de schoenen voor u niet het gewenste comfort en gebruiksgemak bieden, en dat u hier momenteel klachten van ervaart. Dat is uiteraard niet de bedoeling van het traject dat wij met u zijn gestart. Wij willen graag enkele punten toelichten. In januari 2026 heeft u zich bij ons gemeld en bent u akkoord gegaan met het traject, inclusief het passen en testen van proefschoenen. De schoenen die u heeft ontvangen betreffen nadrukkelijk een proefschoen (proof of concept). Dit is een eenvoudige, nog niet definitieve uitvoering, bedoeld om samen met u te beoordelen hoe de pasvorm en functionaliteit ervaren worden. Op basis van uw feedback tijdens de controleafspraak kunnen wij vervolgens gerichte aanpassingen doen om tot een goed eindresultaat te komen. Wij vinden het daarom jammer dat u niet bent verschenen op de geplande controleafspraak, omdat dit juist het moment is om uw ervaringen – zoals u die nu beschrijft – samen te bespreken en verbeteringen door te voeren, juist bij een proefschoen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om alsnog contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing en de schoenen kunnen optimaliseren naar uw situatie.
Zeer goede begeleiding met uitzoeken van schoenen en meedenken bij mijn voet problemen.
Goede informatie en uitleg
Goed geholpen door de medewerker
Goede ervaring
Ik word elke keer fijn geholpen.
Perfect.
Er wordt goed geluisterd naar je klacht en met aandacht gekeken naar je voet, lijf en leefstijl qua werk en beweging. Na een paar weken bleek ik toch een kleine aanpassing nodig te hebben, dit werd ter plekke geregeld. Ik loop weer pijnloos!
Al jaren een plezierige ervaring.
Vriendelijke en deskundige benadering. Ben erg blij met mijn nieuwe steunzolen.
Ze hebben mij goed geholpen met aangepaste schoenen
Altijd prettig geholpen, zeer deskundig en alle tijd.
Zeer positief
Goede service, goed geholpen
Door de steunzolen heb ik een veel betere lichaamshouding waardoor ik minderspanning ervaar in mijn lijf
De 1e correctie van de zooltjes werkt, zeker wat de likdoorn betreft, erg goed. Attente en zorgvuldige behandeling.
Vriendelijk, een luisterend oor, meedenkend bij het overwegen van de mogelijkheden en beslissingen.
Je word als klant gezien er word naar je geluisterd. Vandaar uit gaan jullie te werk. Super.
steunzolen worden aangepast totdat je er zelf helemaal tevreden over bent. als de toplaag versleten is kan deze voor een relatief klein bedrag gerepareerd worden, zodat je niet elk jaar nieuwe hoeft te kopen.