De rijlessen en instructeurs zijn goed, ook het switchen van instructeurs is geen probleem en zo geregeld.
Cor heeft als vervangend instructeur goed geholpen bij het halen van mijn rijbewijs. Een goede aanrader voor de volgende leerling
Ik vind het een leuke rijschool , ik ben erg blij met mijn nieuwe rij instrecteur omdat hij erg kalm blijft en me goed helpt.
John is een goede instructeur en neemt de tijd voor je waar het nodig is. Ook legt hij kort, bondig, en zeer duidelijk uit.
Duidelijke en kalme instructeur. Heel vriendelijk, geeft goed les. Fijne ervaring!
Snelle service, goed, vriendelijk, duidelijk.
Thomas deed het prima, hij was geweldig
Werd goed geholpen en kreeg goeie tips vond het erg fijn. Super !
Alles word snel geregeld en gecomuniceerd, als je ergens iets anders van wewacht hoef je het maar te zeggen en ze kijken naar andere opties (planning).
Medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, denken met je mee en mail-systeem is duidelijk en vriendelijk. Instructeur veel kennis, sociaal, professioneel, veiligheid is belangrijk en legt lat hoog, fijn!
Instructeur was super net als het voertuig
Het was even wennen, maar ik heb met plezier gelest bij van Buuren
Duidelijke uitleg en een vriendelijke omgang met de leraar.
Ik heb fijn en leerzaam gelest. Willeke is duidelijk, bezit veel kennis, en enorm vriendelijk/prettig in de omgang. Dat geeft een veilig & vertrouwd gevoel als leerling. Ik heb een leerzame & gezellige tijd achter de rug!
Kjeld geeft erg fijn en duidelijk les. Fijn ook dat ik een keer een hele dag kon lessen, zodat ik grote sprongen kon maken en veel in een dag kon leren. Je krijgt andere inrichten. Fijne communicatie en een open sfeer. Zeker een aanrader!
Goede begeleiding en kan zowel telefonisch als tijdens lessen vragen stellen die direct goed beantwoord worden
Ook al gingen dingetjes niet zo goed werd altijd rustig verder begeleid door John. Heel fijn!
Gezellig en leerzaam
Thomas heeft mij erg geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Dit deed hij door goeie opbouwende kritiek te geven en mij gerust te stellen zodat ik weinig last van stress had.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.