Zonder Nina was het nooit gelukt! Dankzij haar kon ik weer rust krijgen in het auto rijden. Ik zou haar zeker aanraden!
Ronald is een hele fijne instructeur met veel kennis van zaken en een motorrijder pur sang. Ik heb met veel plezier gelest en voelde mij zeer op mijn gemak.
Je word erg goed geholpen, ik heb last van angsten daar heeft bart mij heel erg goed mee geholpen!
Ik vind Thomas een super rij instructeur. Van af het begin legde hij me alles in details uit. En hij vertelds me ook oprecht wat ik goed en fout deed. Wat ik echt super goed vind is dat Thomas alle manoevres uit legt met een tekening. Hij tekent alle stappen voor je uit en met welke technieken je die manoevres kan doen. Hij gaf mij ook een goede advies qua uren niet te veel precies wat ik nodig had.
Goede hulp en structurele feedback
De communicatie verliep snel en soepel, je krijgt smsjes ter herinnering aan je les en om je succes te wensen met je examen, en je gezondheidsverklaring word voor je uitgeprint en meegenomen, je krijgt een mail met wat er nodig is voor je examen, kortom: je hoeft zelf bijna nergens meer aan te denken.
In harderwijk ophalen ia top dat dat mogelijk is. Naar zwolle geweest.
Goeie rijles
Fijne instructeur die duidelijk aanwijzingen kan geven die op het niveau en de leersnelheid vd kandidaat aansluiten.
Ik ben geslaagd voor mijn b rijbewijs Ik wil ook iedereen bedanken die me geholpen heb Dus ook gerine jij ook bedankt
Hele leuke, leerzamen lessen gevolgd bij Nina Stulen. Altijd erg naar mij zin gehad !
Fijne overleggen voor de rijtijden die je wel of niet kan
Ik vond het erg leuk in de auto met ups en downs ik heb veel geleerd van thomas en ik voelde me thuis in de auto. Als ik wou mocht er een vriend mee als ik dat wou. Ik vond zelf thomas erg streng maar ik denk dat ik dat wel nodig had.
Fijne lessen gehad met een goede, duidelijke instructeur
Ik ben super tevreden met van buuren. Heb veel geleerd.
Heerlijk gelest maar 4.5 uur is te veel
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.