Was wel grappig
Goede dag ondanks wat ervaring toch veel geleerd.Uiteraard afgesloten met een positief resultaat
Rijden vind ik leuk om te doen.
Heel fijn om met de app te werken en instructeur altijd optijd
Advies op maat n.a.v. intest. Duidelijke instructie tijdens lessen en positieve insteek op aandachtspunten.
Ik heb ontzettend veel geleerd van Nina. Nina blijft heel rustig en geeft duidelijk waar het fout gaat maar ook waar het goed gaat. Ik heb het nooit vervelend gevonden om weer een rijles te hebben. Al met al super blij en tevreden!
Ze stellen je gerust
Marcel was erg prettig om mee samen te werken. Hij heeft alle benodigde kwaliteiten om een goede instructeur te zijn. Hij is een ervaren en goede chauffeur, hij stelde me tijdens het rijden op mijn gemak en hij is sterk in communicatie (goed en heldere uitleg).
Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest. Bij van Buuren heb ik heel veel geleerd.
Goede rijschool met prima service en communicatie. Kjeld is een aardige maar bovenal goede instructeur, mede dankzij hem in 1x geslaagd.
Rijlessen waren mega top! Uitleg was goed, heb er goed van geleerd, dank jullie wel Pleuni, Thomas, Ans, en de rest van het van buren team!
Super leuke lessen gehad van Nina, dankjewel!
Goed gelesd helaas niet geslaagt top les gehad
Professioneel, precies en duidelijk. En daarnaast een prettige sfeer. Bedankt voor alles John.
Een hele fijne rijschool, vriendelijke en goede instructeurs.
Ik heb het heel fijn gehad in de auto. Veel geleerd en in 1x geslaagd. Dit komt door de goede en duidelijke uitleg van Nina Stulen.
Communicatie is altijd goed, hebben goed materiaal en goede instructeurs
Fijne auto, goed gecommuniceerd qua lestijden
Ik werd goed geholpen met de juiste keuze te maken voor het rijbewijs en wanneer de lessen waren was ook duidelijk aangegeven. De rij intrucsteur (Thomas ) heeft me goed geholpen bij de lessen en alles goed duidelijk uitgelegd. Thomas heeft me in de lessen ook goed voorbereid op het examen en uitgelegd wat ik kan verwachten op het examen.
Veel geleerd
Goeie lessen gehad veel geleerd
De lessen waren heel fijn en goed, Daniel was altijd heel rustig en gaf hele goede uitleg. Mijn ervaring bij van Buuren was erg prettig en ik ga het zeker aanraden.
Ik ging elke keer met plezier rijden. Thomas heeft me altijd heel goed geholpen, deed ik wat fout legde thomas het uit en gingen we de opdrecht nog is opnieuw proberen. Zo heb ik geleerd van de foute die ik maakte. Thomas was voor mijn gevoel de beste rij instrecteur (dit meen ik sirieus). Met het examen was ik zenuwachtig, maar thomas zei elke keer je gaat het halen. Dankzij thomas heb ik het kunnen halen.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.