Hele leuke rijschool, geven goed les en je leert er veel!
Instructeur is duidelijk, heeft veel kennis en bereid je goed voor op het examen.
Super naar mn zin gehad, leuke lessen en veel geleerd. En vooral richard vond ik heel aardig en doet echt het beste voor je!
Leuke vrolijke rijinstructeurs mannen met ervaring. veel geleerd en de C / CE beide in een keer gehaald.
John hielp me enorm met me rijlessen ik heb superveel geleerd een top
Kreeg goede feedback na iedere les en Ingrid was altijd heel duidelijk over wat ik juist beter kon doen in bepaalde situaties.
Veel plezier gehad met lessen.. ging elke keer graag op pad! Vond het vooral ook leuk om te zien dat ander personeel van Van Buuren je herkende als je weer langskwam en dat in eigenlijk maar zo'n korte periode. Vriendelijke mensen!
Prima theorie en praktijk. Slechts vijftien praktijk uren nodig gehad. Erg flexibel in planning. Prima!
Ik vond de instructeur heel prettig, ze legde dingen altijd heel fijn uit.
John heeft mij erg goed begeleid naar het examen toe en hij heeft mij veel moed en zelfvertrouwen ingesproken!
De begeleiding van John was goed en rechtvaardig ook als je het fout had, maar gaf daarbij tips om het goed op te lossen.
Mijn broer heeft zijn auto rijbewijs en scooter rijbewijs gehaald in 1 keer super fijne mensen ik zelf heb net mijn scooter rijbewijs gehaald . Met een zeer fijne rij instructeur. Bert
Erg leuke rij insteructeur
Goede keus geweest, top service, iedereen aardig en professioneel.
Ruud is een uitstekende instructeur en bovenal een prettig mens. Mijn ervaring bij van Buuren is louter positief. Prettige mensen en goed materieel.
Nina Stulen heeft me enorm goed begeleid tijdens mijn rijlessen waar ik enorm tegen op zag.
Les gehad van Nina Stulen, ik kan niks anders zeggen dan dat ze top is! Samen de punten die minder zijn behandelen en complimenten geven waardoor je beter gaat rijden. Elke les was weer fijn om te rijden! Nina, bedankt!
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.