Vriendelijke instructrice en duidelijk over wat je kan verwachten en wat je nodig hebt.
Een erg goede ervaring en erg leerzaam
Ik heb met veel plezier gereden. Geen problemen gehad met wat betreft het plannen van de lessen en het rijden zelf.
Jammer van de versnellingsbak vrachtauto 7500kg 3deversnelling.
Een dik jaar rijles gehad bij Rijschool Van Buuren in Zwolle en nu, na de 2e keer, mijn rijbewijs gehaald. Nadat ik de 1e keer was gezakt, werd er goed met me geoefend voor de dingen die na aanleiding van het examen nog extra aandacht nodig hadden. Er werd een berichtje gestuurd voor de beide examens om me succes te wensen, wat ik erg heb gewaardeerd. Verder had ik een aardige instructeur die de tijd voor me nam en me hielp om de dingen die ik moeilijk vond onder controle te krijgen.
Ongezellige instructeur
Alles was goed geregeld en ging zoals het hoorde.
Is goed!ben erg enthousiast. De man die mij les gaf (ik ben zijn naam kwijt )is een vriendelijke man!kon Al mijn vragen beantwoorden.
fijne ,duidelijke ,lestijd gehad
Personeel altijd vriendelijk en goede service.
Van Buuren biedt totaalplaatje, duidelijke lessen van John. Goede communicatie en goed materiaal.
prima opgeleid, in keer geslaagd.
een leuke sfeer en hele leuke instructeur topiie!!!
Fijne instructie gekregen, duidelijk en flexibel qua tijden. Prettige manier van lesgeven.
Enorm goede begeleiding
Na een jaartje gezellig af en toe te rijden kan ik zeker aanbevelen om VanBuuren te kiezen. Het is even aan elkaar wennen, een dikke huid is aan het begin aanbevolen, maar dan ga je letterlijk en figuurlijk kilometers maken.
Ik kan van Buuren iedereen aanbevelen, super aardige mensen en duidelijke communicatie. Dankzij van Buuren en mijn instructeur Hendry Dijkhuizen die alles duidelijk uitlegt en verkeers situaties goed laat zien dmv tekeningen op het bord ben ik in 1 keer geslaagd!. Kortom een top rijschool!
Goede en leerzame lessen
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.