Ik heb het naar me zin gehad en alles werd goed en duidelijk uitgelegd en daarddor heb ik me rijbewijs in 1 keer kunnen halen
Goed les gekregen
in mijn ogen moet de planning goed nagaan wie hun belt om een rijbewijs. er zijn volwassenen bij die graag hier enig inbreng op hebben. Heb dit zelf ervaren en een medecursist die ik sprak ook. Dat was het enige negatieve wat ik ervaren heb.
goed bevallen, je kunt zien dat Wim dagelijks CE rijles geeft. hier heb ik ook voor gekozen, de instapkosten waren elders lager, maar wat heet. twee maal afrijden kost meer.. communicatie kantoor is ook goed afgestemd, afspraken duidelijk op mail, geen verassingen achteraf.
Mijn rijopleiding was top dankzij het veel rijden en oefenen met John. Het was ook zeer spannend maar je krijgt er wat leuks voor terug.
Goede en professionele rijlessen. Alleen jammer dat het rooster bij jullie best vol zit.
Nu voor de 4de dag bezig voor de code 95. HNR was wel de zogenaamde krenten in de pap. Een hele leerzame en gezellige dag gehad.
Ik vond de rijlessen heel erg leuk bij John. Ik kreeg tijdens het rijden feedback op een hele positieve manier, dat was fijn want daardoor pakte ik het sneller op. Ook had ik het gevoel dat het op een rustig tempo was, wat ook heel fijn was.
Ik vond de rijlessen erg goed. Ook de manier van lesgeven is top. Je wordt zelf aan het denken gezet. De begeleiding hierbij is ook top. Ik vond het een leuke ervaring bij John.
fijne instructeur om het van te leren
goed en veel uitleg tijdens het rijden goede inschatting van de benodigde lesuren (door Henk)
Complimenten voor mensen en materiaal!
Praktijk: Goede duidelijke uitleg van Gea. Rustig, vriendelijk. Theorie was ook duidelijk.
N.v.t
Ik heb les gehad van Nina Stulen. Ik heb dit heel prettig ervaren. Nina is een hele lieve instructrice, die mij altijd op mijn gemak wist te stellen. Waardoor ik met heel veel plezier rijles heb gehad! Ik ga met een goed gevoel de weg op. Ook de rijschool Van Buuren heb ik als zeer prettig ervaren.
De lessen bij John waren heel fijn, ik kon veel lessen en er werd veel afgewisseld aan onderwerpen. Ook waren de lessen erg gevarieerd en had ik veel plezier.
Klantvriendelijk en een instructrice die weet van aanpakken
John heeft mij goed geholpen met alle punten die terug kwamen in het examen, hij bleef altijd rustig als ik fouten maakten waardoor ik mij op mijn gemak voelde en beter en sneller goed kon rijden. Top instructeur :)
Goeie lessen met goede uitleg.
Ik heb veel geleerd en ben in 1 keer geslaagd!
Duidelijke uitleg. Vriendelijk en rustig.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.